Te elhiszed, hogy a két fotó között csak 3 másodperc telt el?

nlc | 2016. Október 04.
Az ausztrál fitneszmodell is csatlakozott a legújabb egészségtudatos netes dilihez, méghozzá egy egészen hihetetlen képpárral!

A pozitív testkép építésének jegyében egyre terjednek a neten azok a képpárok, amik megmutatják, másodpercek elteltével és készülhetnek olyan fotók, amik között mintha 20 kiló súlykülönbség lenne a megfelelő szög, világítás, póz rengeteget számíthat ilyenkor.

Az ausztrál fitneszmodell, Nadine Muller is csatlakozott az ilyen képpárokat megosztók sorához, és bebizonyította, hogy tényleg elképesztő lehet a különbség.

Az első képen Muller hasán csak úgy dagadnak a kockák, míg a következő képen mintha nyomtalanul eltűnnének. Pedig tényleg csak másodpercek teltek el a két kép elkészítése között. Muller el is árulta a nem túl meglepő titkot: az első fotón koncentrál rá, hogy megfeszítse hasizmát, a másikon elengedi.

A dolog persze nem fekete mágia, mégis nagyon világosan rámutat, hogy az Instagramot elárasztó kockás hasú félistenek a valóságban nem léteznek: pár másodpercnyi feszítés, jó fények és a megfelelő filter szülik őket a netes hírnévre, a következő pillanatban pedig már simán újra hús-vér emberek, akik leülnek a tévé elé, és (horribile dictu) összegöngyölődnek apró hájredőik. Csak mi azt már nem látjuk, ugye.

DailyMail

Exit mobile version