Jobban szeretem a plus size testemet, mint a kockahasamat az edzőteremből!

Pöttyös Panna | 2017. Február 27.
Előtte-utána fotót posztolt a népszerű testképblogger, Megan, hogy megmutassa, mennyivel boldogabb most, mint amikor edzőterembe járt, és látszott a hasizma.

A korábban anorexiával küzdő Megan ma már plus size pozitív testkép hirdetőként nagyon népszerű az Instagramon. Mi is többször írtunk róla, például amikor a retusált testek ellen saját fehérneműs fotóját posztolta ki, hogy ilyen is lehet egy egészséges női test.

Most egy olyan fotópárt rakott ki, ahol az egyik képen még gyakran edzett, feszülő hasizmokkal láthatod, a másik képen pedig a mostani formájában, telt idomokkal pózol.

 A fotó mellé kiírta a kérdéseket, amiket a leggyakrabban megkap, és az ő frappáns válaszait is:

Miért döntöttél úgy, hogy rombolod a tested?

Csak abbahagytam a mindennapos önkínzást, amiért nem illek bele egy képbe, ami valójában nem is én vagyok.

De a korábbi képeden sokkal egészségesebbnek látszol!

Ez vicces, mert intelligensebbnek hittelek annál, hogy összemosd az egészséget a testsúllyal. És elfelejtetted, hogy a mentális egészség is egészség!

Maradhattál volna olyan, mint az első fotón, és akkor is szerethetnéd a tested, és akkor nem lennél kövér.

Igen, maradhattam volna, de az valószínűleg visszavetett volna az étkezési zavarokhoz, amitől 15 éves koromban szenvedtem, majdnem belehaltam… És az embereknek nem kell fogyniuk ahhoz, hogy szeressék magukat. Egyszerűen arra volt szüksége a testemnek, hogy találkozzon a mentális szabadságommal. Ez egy boldog test!

 

Exit mobile version