Lemondott a meztelenkedő főkonzul

nlc | 2017. Március 17.
Még március elején lemondott főkonzuli tisztségéről Gergátz István, akit öt másik férfivel együtt tartóztattak le szeméremsértés miatt Floridában.

Szíjjártó Péter Mesterházi Attilának tett írásbeli válaszából derül ki, hogy a szeméremsértéssel vádolt floridai főkonzul már március 3-án lemondott tisztségéről. Mint ahogy az esetről mi is beszámoltunk: hat férfit tartóztattak le a rendőrök Floridában, akiket nyilvános meztelenkedéssel és szeméremsértéssel vádoltak meg.

Gergátz akkor azt mondta, csak naturista szenvedélyének hódolt, amikor őt is begyűjtötte a rendőrség a többi férfival együtt.

“Nem ismerkedni és nem szexuális célból látogattam el arra a strandra, ahol máskor is gyakori vendégek vagyunk a feleségemmel. Mi ismerjük és preferáljuk a floridai naturalista strandok többségét, ezen a környéken ez az egy van amolyan félhivatalos státuszban, igaz, sajnos valóban hallani olyanokról, akik itt akarnak illegálisan szexpartnert találni” – nyilatkozta még főkonzuli tisztségében Gergátz István, aki akkor úgy remélte, hogy az ügy nem töri ketté 2012 óta futó diplomatakarrierjét.

Nagyobbat nem is tévedhetett volna.

Exit mobile version