nlc.hu
Életmód

Aligátor egy floridai házban

Aligátor “kopogtatott” be egy floridai férfi házába, ajtónyitás után egyből harapott

Nem ilyen látogatóra számított.
aligátor,

Scot Hollingsworth, a floridai Daytona Beach lakója a feleségével éppen tévét nézett, amikor kintről dobbanást hallott. Ahogy kinyitotta az ajtót, hogy utánanézzen a dolgoknak, egy csaknem 3 méter hosszú aligátor ragadta meg.

“Felpattantam és az ajtóhoz mentem, kinyitottam, még alig léptem ki, és miközben még a villanykapcsoló felé nyúltam, megragadta a lábam és nagyon erősen rázni kezdett” – mesélt az esetről Hollingsworth. “Teljesen meglepett és megdöbbentett. Feltételezem, hogy legalább annyira megleptem az aligátort, mint ő engem” – tette hozzá.

A férfit a combja felső részén harapta meg a hüllő. Hollingswortht kórházba szállították, de úgy tudni, teljes egészében felépül majd. Az illetékes floridai hatóság később befogta és elaltatta az aligátort.

Floridában meglehetősen nagy populációja él aligátoroknak. A ragadozók támadásai bár ritkának számítanak, mégis előfordulnak időnként. Februárban egy kutyáját sétáltató 85 éves nő vesztette életét, akit egy aligátor egy tóba hurcolt.

(MTI)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top