nlc.hu
Életmód

Aligátor szájában találták meg az eltűnt kisfiút

Aligátor szájában találták meg az eltűnt kétéves kisfiút

A rendőrség gyilkossággal vádolja a gyerek apját Floridában.
Aligátor a vízparton

Egy aligátor szájában, holtan találtak meg pénteken egy eltűnt kisfiút a floridai St. Petersburgban – írja a CNN.

A Taylen Mosley nevű gyerek eltűnését azután jelentették be, hogy édesanyját, a 20 éves Pashun Jefferyt csütörtökön délután szintén holtan találták a lakásában több szúrt sebbel. Taylen apját, Thomas Mosleyt mindkét haláleset miatt őrizetbe vették, és kétrendbeli gyilkossággal vádolják – közölte Anthony Holloway, a St. Petersburg-i rendőrség vezetője.

Az aligátort a rendőrség vette észre Jeffery lakásától alig néhány kilométerre, a Dell Homes Parkban, amint valami volt a szájában. Az egyenruhások lövést adtak le a hüllőre, mire az aligátor eldobta a szájában lévő – akkor még ismeretlen – valamit. Csak ezután derült ki, hogy a kétéves kisfiú holtteste volt az állat fogai között. 

A gyilkossággal gyanúsított apa pénteken kórházba került, a kezén és a karján vágásnyomok voltak. A rendőrök egyelőre nem adtak részletes tájékoztatás a gyerek haláláról, valamint arról, hogyan került a parkba.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top