6 kőkemény hasizom, amit azért kicsit irigylünk

nlc | 2017. Április 16.
Az Instagramról válogattam hasizomszelfiket egyrészt inspirációnak, másrészt azért, hogy ne csalódj, ha nem lesz ilyen a hasad egy-két hónap alatt. Sajnos vagy nem sajnos, kitartás kell hozzá.

Ha kíváncsi vagy, mitől lesz ilyen a hasizmod – már ha akarod, hogy ilyen legyen –, olvasd el a világbajnok szakértőnk tanácsait!

Látványos hasat szeretnél? Ha azt akarod, hogy a hasad kockái kiemelkedjenek, és sokkal látványosabbak legyenek, mindenképp súllyal kell végezned a gyakorlatokat. Mint minden izomcsoportnál, itt is igaz, hogy a rostszálakat meg kell vastagítani, így lesz látványosabb. Tehát a jó gyakorlatok: a harangozás súllyal egyenesen vagy ferdén, lábemelés lábsúllyal, saját testsúlyos lábemelés, csigás hasizom labdával, hasprés tárcsával vagy medicinnel. 15-20-25 ismétlésszámmal dolgozz, mert a hasizom gyorsan regenerálódó izom. Naponta is lehet edzeni, más és más oldalról 3-4 gyakorlattal. De 2 naponta biztos, ha vastag hasfalat szeretnél. Az Instagramról válogattam kidolgozott hasizmokat:

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version