Senki nem hiszi el a kismamának, hogy öt hónapos terhes

nlc | 2017. Június 21.
Nem ez az első alkalom, hogy az amerikai fehérneműmodell kiborítja a netezőket. Mikor első gyermekét várta, ugyanez volt a helyzet…

A fotó, amely ezúttal kiverte a biztosítékot, a Ventura-strandon készült a 33 éves anyukáról. Első pillantásra semmi extra amúgy: egy bikinis nő élvezi a napsütést, miközben kétéves forma kisfia a hasát simogatja. Csak a képhez mellékelt kommentárból derül ki, hogy a nő a képen egyébként egy várandós kismama.

“Tegnap a kisfiam megsimogatta a hasam, és közölte velem, hogy az én babám. Szerintetek ennyi idős korban megértik, ami történik?” – tette fel a kérdést Instagram-oldalán Sarah Stage, majd hozzátette, néhány nappal korábban lépett terhessége az ötödik hónapba. Mondanunk se kell, az egyébként idilli kép alatt rögtön megindult a kommentáradat: a kritikusok pedig a születendő baba egészségéért aggódtak.

Sarah-nak szerencsére már nagy rutinja van abban, hogyan szerelje le a gonoszkodó véleménynyilvánításokat: első terhessége alatt ugyanis pontosan ugyanígy kapta a beszólogatásokat, miszerint neki fontosabba a külseje, mint a baba egészsége, és hasonlók. Sarah kritikusainak egy átlagosnál nagyobb súlyú, teljesen egészséges babával vágott vissza, James ugyanis így született.

Az egyébként fehérneműmodellként dolgozó anyuka elmondta, mostani terhessége kicsit más, mint az első volt, máshol is hordja második gyermekét, mint Jamest, ám ennek ellenére is biztos benne, hogy várandóssága csodás élmény lesz majd. 

Olvass még többet a várandósságról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version