Háromgyerekes magyar anyuka videójáért őrül meg a fél világ

nlc | 2017. Július 31.
A pécsi anyukát, Csíkos Andrásné Jucát az Instagramon már több mint 70 ezren követik rendhagyó és egyben mókás videóinak köszönhetően.

Juca a Daily Mail című brit bulvárlapnak elárulta, az után kezdett otthon is edzeni, hogy megszülettek ikerlányai, Janka és Alíz. “Alig 24 éves voltam ekkor, és nem volt szinte semmi segítségem se” – mondta az anyuka a lapnak, majd hozzátette, amikor a gyerekek hét hónaposak lettek, edzeni kezdett, amibe később a kicsiket is időről időre bevonta.

“Az edzés elengedhetetlen volt ahhoz, hogy átvészeljem a szülés utáni depressziót – magyarázta Juca, akit a férje is biztatott arra, hogy találjon magának egy olyan elfoglaltságot, amibe szívét-lelkét bele tudja tenni. Az anyuka ma már hetente háromszor edz gyermekeivel, és mint mondja, sokszor éppen a kicsik azok, akik kedvet csinálnak neki a mozgáshoz.

Előfordul, hogy semmi kedvem edzeni, de aztán megemelem egyiküket, plankingolok mindhármójukkal, és rájövök, hogy imádom ezt csinálni.” Juca hetente háromszor fél órát edz a picikkel, akik elmondása szerint ma már szinte követelik a közös programot. “Az ikrek mostanában azzal töltik a napjukat, hogy arról faggatnak, ma milyen gyakorlatokat fognak csinálni.”

Juca a Daily Mailnek beszélt arról is, ahhoz, hogy egy kismama igazán fitt legyen, egyáltalán nem kell edzőterembe mennie. “Simán lehetsz fitt otthon is” – mondta, majd hozzátette, mindenkinek szüksége van némi “énidőre”. Egy olyan hobbira, amitől nemcsak testileg, de lelkileg is jobban érzi magát.

Olvass még többet a szülés utáni depresszióról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version