Aludd az igazak álmát egy óriási pizza ölelésében

nlc | 2017. Augusztus 09.
Imádod a pizzát? Mindig megnyugtat, mindig boldoggá tesz? Akkor ez a csodálatos hálózsák valószínűleg a nyugodt alváshoz is hozzásegít majd!

A pizzát szeretni nem nehéz dolog, valódi pizzamániásnak lenni azonban már igazi elköteleződést kíván! Egy igazi pizzamániás például nemcsak enni szereti a világ kedvenc olasz finomságát, hanem pizza ihlette tárgyakkal, kiegészítőkkel is körülveszi magát. A kitűzők és pizzamintás hipszterpulcsik persze még csak a belépőszint küszöbét súrolják – egy igazi rajongó már erre a gigantikus és nagyszerű pizzahálózsákra ruház be!

A Bfiberandcraft Etsy-boltjában árult pizzás hálózsák kényelmes, praktikus és elég látványos kiegészítő, ami nemcsak kempingezéshez jöhet jól, hanem akár minden egyes éjszakához. A nyugodt alvás garantált, persze az éhesen ébredés is valószínű…

Persze ilyesmit vásárolni nem olcsó mulatság: a sima (ún.: margherita) pizzahálózsák önmagában is 65.000 forintba kerül, ha pedig a jópofa “párna feltéteket” is meg akarjuk vásárolni hozzá, még jobban a zsebünkbe kell majd nyúlnunk.

 

Metro

Exit mobile version