Megőrül az internet a magyar származású Playboy-modell szoptatós fotóiért

nlc | 2017. Augusztus 23.
A kanadai születésű Ferenczi Ildikó, akit a világ legszexibb anyukájaként ünnepel a kanadai és angolszász sajtó, a szoptatás szabadságáért küzd mesés fotóival.

Amióta életet adott első gyermekének, a kanadai születésű, egyébként magyar származású modell, Ferenczi Ildikó szebbnek és kívánatosabbnak érzi magát, mint bármikor. A Daily Mail című brit bulvárlap a minap hosszú cikket közölt a “legszexibb anyukáról”, aki első gyermekének születése óta azért harcol, hogy elfogadottá tegye a nyilvános szoptatást.

A modell, aki 16 hónapja adott életet kisfiának, Danielnek, és aki néhány héttel a szülés után bevállalt egy Playboy-fotózást is, Instagram-oldalán több tucat szoptatós képet osztott meg rajongóival azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a nyilvános szoptatás mellett szálljon síkra. “Nem érdekel mások véleménye” – mondta, majd hozzátette, szerinte senkinek sem kellene tartania attól, hogy nyilvános helyen etesse meg gyermekét.

Ez nem azokról szól, akik látják, hanem a gyermekről és a szükségleteiről. A szoptatás a világ legtermészetesebb, legszebb dolga, ami különleges köteléket hoz létre anya és gyermeke között.

Ildikó egyébként Instagram-oldalán hosszan írt arról is, hogy a szülés óta szexibbnek érzi magát, mint előtte bármikor. “Már akkor is így éreztem, mikor még csak vártam a fiamat. Sose gondoltam, hogy így fogok érezni, mégis megtörtént.” A modell őszintén mesélt arról is, hogy az anyaság számára élete legfontosabb tapasztalása: “Tudni, hogy a tested képes volt arra, hogy létrehozzon egy csodálatos emberi lényt, egyszerűen felemelő.”

 

Olvass még többet a nyilvános szoptatásról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version