Szeretne tizedik gyermeket is az olimpikon kajakos

nlc | 2017. Szeptember 29.
Vannak szülők, akik egyetlen gyermekükkel is alig bírnak, míg Joób Márton olimpikon kajakos és felesége már kilenc gyermeknél jár, és nem akarnak leállni. Jelenleg épp a 10. a cél.

Csodás kis történetet közölt a Bors az olimpikon kajakozó Joób Mártonról. Kiderül, hogy az egykori élsportolót már 9 gyermekkel ajándékozta meg felesége, és eszük ágában sincs leállni. Márton is nagy családból érkezett, eleinte csak 5-6 gyermeket terveztek, de egy kicsivel több lett.

A feleségem 37 éves, én 35 vagyok, és nem gondolkodunk a leállásban. Mi hatan vagyunk testvérek, a feleségem, Dóriék hárman. Édesanyámnak most tizenkilenc unokája van, de a testvéreim miatt szerintem harmincra biztosan számíthat

 – mondta Márton a Borsnak.

Hogy néz ki egy nap a 9 gyermekes családban?

Márton reggel 5 gyermeket kitesz az iskolában, kettőt az óvodában, délután jön az ingajárat az iskola, az edzés, a különórák és az otthon között. Otthon sokszor „tömbösítve” foglalkoznak a gyerekekkel, de aki igényli, azzal egy kicsit különvonulnak. Márton felesége főállású anya, így ő mindig otthon van a gyerekkel, míg az édesapának több állása is van, hogy kiegészítse a szűkös állami támogatást.

Vásárlásnál legalább két kiló virslit és 50 zsemlét kell venniük, tejből is egyből is gyorsan elfogy a 12 liter.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version