Senki sem mondja meg erről az anyáról, hogy hét gyereke van!

nlc | 2018. Január 10.
Jessica 1994-ben szülte első gyermekét, akkor mindössze 19 éves volt, nem gondolta, hogy a következő 21 évben még hatszor szül majd.

Ami azonban még ennél is furcsább, hogy a hétszeres gyermekáldás egyáltalán nem látszik a 43 éves utah-i nő testén, aki a Daily Mailnek elárulta, legkisebb gyermekét 2013-ban hozta világra. „Az utolsó szülés után a testem egyáltalán nem emlékeztetett arra, amit most a tükörben látok” – vallotta be, majd hozzátette, nem sokkal ezután döntött úgy, hogy a Nutellát súlyzókra és egészséges ételekre cseréli.

Persze nem ez volt az első alkalom, hogy szerettem volna visszanyerni a régi formámat. A most már 22 éves első gyermekem születése után hazamentem, és elkövettem azt a hibát, hogy megpróbáltam magamra erőltetni a terhesség előtt hordott ruháimat. Mondanom se kell, hogy egy se jött rám” – meséli Jessica Enslow, aki bevallotta azt is, hogy megváltozott teste miatt egy ideig komoly depressziója volt.

Amikor hetedik gyermeke után belenézett a tükörbe, úgy döntött, „kisportolja” a testét, és változtat az életmódján. „Odafigyelek arra, hogy mit eszem, de nem követek semmilyen szigorú vagy kevésbé szigorú diétát. Emellett hetente háromszor edzeni járok, ahova sokszor a legidősebb lányom is elkísér.

A hétgyerekes Jessica a közös edzésekről készült fotókat rendszeresen megosztja Instagram-oldalának követőivel, akik sokszor nem hiszik el, hogy nem egy testvérpárt, hanem anya-lánya párost látnak a képeken.

Exit mobile version