Bocsánatot kértek az idős beteg mellett szexet imitáló ápolók

nlc | 2018. Január 16.
Tudomásul vették, hogy kirúgták őket, és elnézést kértek azok az ápolók, akik fotókat töltöttek fel arról, amint egy idős beteg ágya mellett szexpózokat imitálnak.

Lezárult a vizsgálat a pécsi Malomvölgy Szeretetotthon ápolóinak ügyében. Az ápolók azért kerültek be a hírekbe, mert fotókat töltöttek fel a Facebookra arról, amint egy magatehetetlen idős beteg kórházi ágya mellett bohóckodnak, például szexpózokat imitálnak.

Három dolgozó volt érintett, az intézmény azonnal kirúgta őket. Ezek után a Szeretetotthon közleményt adott ki: „A belső vizsgálat során a botrányos viselkedésért felelős mindhárom személy beismerte, és megbánta a történteket, valamint elismerték azt is, hogy az intézmény általuk is ismert belső szabályait, valamint az etikai kódex vonatkozó rendelkezéseit megszegték. A Malomvölgyi Szeretetotthon megkér mindenkit, hogy az intézmény 629 ellátottjára, illetve 310, a munkájukat lelkiismeretesen végző dolgozójára, valamint az intézmény zavartalan működésére tekintettel, e sajnálatos incidens alapján ne általánosítsanak.

Az egyik viccesnek szánt fotó (forrás: Facebook)

Hozzátették, az érintett ápolók bocsánatot kérnek az ellátottól és hozzátartozóitól, munkáltatójuktól, az intézmény fenntartójától, valamint a közvéleménytől. (24.hu)

Exit mobile version