Bosszúból kigyúrta magát, miután barátnője megcsalta

nlc | 2018. Január 28.
Bosszúnak indult, de magával is jót tett a testét kigyúró, felszarvazott férfi.

Miután Dwayne O’Connor számára nyilvánvalóvá vált, hogy barátnője megcsalta, a 26 éves férfi magába zuhant. Bár addig fitneszoktatóként dolgozott, és rendszeresen sportolt, elfordult szenvedélyétől. Csak evett, és hízott. Mindennap, amikor a tükörbe nézett, egyre inkább csalódott magában. 

„Fizikailag, szellemileg és érzelmileg is megterhelt a szakítás. A barátaim nyilvánvalóan nem szerettek így látni, próbáltak segíteni, visszarángattak az edzőterembe. Ez sokat jelentett nekem.” Szépen lassan Dwayne újra edzeni kezdett, és fél év alatt elképesztően kigyúrta magát. A rövid idő nyilván annak is köszönhető, hogy előtte folyamatosan foglalkozott a testével. 

„A motiváció a szerelmi életemben tapasztalható kontroll hiányából jött. Ha egy ilyen helyzet áll elő, mint a megcsalás vagy szakítás, nem sok mindent tehetsz. Csak üldögélsz és hagyod, hogy megtörténjen. Az önbizalmat és a személyes fejlődést illetően azonban szépen lassan, óráról órára  tehetsz valamit, hogy jobban legyél. Bárki meg tudja csinálni, csak strukturáltnak és következetesnek kell lenni – és persze hinned is kell. Kemény meló.”

Dwayne ma már kirobbanó formában van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy nagyban készül élete első fitneszversenyére.

Daily Mail

Exit mobile version