Állva szoptatott az anya a vonaton, mert senki nem adta át a helyét

nlc | 2018. Szeptember 05.
A fiatal nő kényelmetlenül és megalázva érezte magát, és nem fér a fejébe, miért nem segített senki egy kisgyerekes anyának.

Egy kétgyermekes anya nagyon kiakadt, mert senki nem adta át neki a helyét az elővárosi vonaton, és kénytelen volt állva megszoptatni a babáját.

A 32 éves Kate Hitchens nagyjából félórát utazott állva hazafelé a zsúfolt járaton Stratfordból Wickfordba, és nagyon kínosan, megalázva érezte magát.

A nő nemcsak azt vette zokon, hogy eleve nem túl egyszerű dolog egy száguldó vonaton állva szoptatni és kézben tartani egy gyereket, hanem azt is, hogy senki sem adta át a helyét egy kisgyerekes anyának.

Igaz, amikor Kate felszállt a vonatra, egy tizenéves felajánlotta a helyét, de akkor még visszautasította a lehetőséget. A kis Charlie jól elvolt a babakocsiban, édesanyja pedig nem gondolta, hogy megéhezik a baba.

Azt is elismerte, hogy kicsit „butuska” volt, mert senkitől nem kérdezte meg, átadja-e a helyét. De szerinte az utasok látták a megpróbáltatásait, mert szemkontaktusba kerültek vele, és rámosolyogtak. Mindezek ellenére nem fér a fejébe, hogy senki sem segített neki.

(Daily Mail)

Exit mobile version