Egy 19 éves katonalány, Yael Shelbia lett a világ legszebb arcú nője

nlc | 2021. Január 04.
A világ legszebb arcú nőjének választották Yael Shelbia modellt, aki jelenleg katonai szolgálatát teljesíti az izraeli légierőnél.

Egy 19 éves izraeli modell és színész, Yael Shelbia lett 2020 legszebb arcú nője a TC Candler top 100-as listáján, amelyet 1990 óta minden évben elkészítenek. A toplista nem arról szól, ki mennyire híres vagy mekkora szexszimbólum, hanem az esztétikai tökéletesség mellett az eleganciát, az eredetiséget, a szenvedélyt is figyelembe veszik.

A Naharija városában született Yael Shelbia 2017-ben szerepelt először a rangsorban, akkor a 14. legszebb arcú nőnek választották. A következő években a harmadik, majd a második helyre ugrott, most pedig az élre került.

A fiatal lány jelenleg a kötelező katonai szolgálatát teljesíti az izraeli légierőnél, és nagyon örült annak, hogy a legszebb arcú nőnek választották. Azt mondta, sosem volt semmiben az első, ezért nagyra értékelte a címet.

Miközben a katonai szolgálatát teljesíti, modellkedik is, ráadásul a légierő megengedte neki, hogy Los Angeles-i üzleti találkozókra és fotózásokra utazzon.

Itt a teljes lista videóban a 100 legszebb nővel:

(LadBible)

(Kiemelt kép: Instagram/Yael Shelbia)

Még több szépség az nlc-n:

Exit mobile version