Egy héten belül beázott az újbudai “okospláza”

H.K. | 2021. Szeptember 22.
Valószínűleg csőtörés okozhatott problémát.
Újra jön a Lidl-cipő!

Óriási hírveréssel nyitott meg múlt pénteken az Etele Plaza, amelyet Budapest első “okosplázájaként” reklámoztak. A tervezők azonban annyira mégsem lehettek okosak, ugyanis, nemrég felkerült a TikTokra az alábbi videó, amelyen látható, hogy az egyik ruhabolt plafonjából jelentős mennyiségű víz ömlik a földre, sőt, még a plafon burkolatának darabjai is potyognak a beltéri esőzéstől.

A Cosmopolitan azt írja, valószínűleg csőtörés lehetett a kiváltó ok, mivel ők úgy tudják, kevés mosdót terveztek az épületbe, amelyek nem bírták a nyitást követő vásárlótömeg miatti terhelést. 

A lap információi szerint nem ez volt az egyetlen probléma az Etele Plaza megnyitását követően, többen arra panaszkodtak, hogy nem működnek a mozgólépcsők vagy a liftek. 

UPDATE: cikkünk megjelenése után az Etele Plaza vezetősége az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz: „Az eset napokkal ezelőtt történt és mindössze nagyon rövid ideig tartó beázásról volt szó. A problémát sikerült pillanatokon belül orvosolni és egy órán belül már takarítással együtt visszaállt a rend az üzletben, személyi sérülés vagy komolyabb kár nélkül.”

Az egyik kommentelő szerint az Etele Plaza frissen mosott ruhákat árul (Fotó: Getty Images)

További friss híreink:

Exit mobile version