nlc.hu
Trend

Visszahozza a Lidl a slágertermék cipőt, de új termékekkel és bővül a kínálat

Visszatér a Lidl legnagyobb slágerterméke

Érdemes résen lenni, legutóbb is pillanatok alatt fogyott el.

Elképesztő és váratlan sikert aratott tavaly a Lidl áprilisi tréfának szánt terméke, az áruházlánc logójával ellátott edzőcipő. Most a Napi.hu figyelt fel rá, hogy a Lidl visszahozza a sárga-kék logóval ellátott cipőket, amelyeket annak idején elképesztő sebességgel kapkodtak el a boltokból a vásárlók, sőt, nem sokkal a megjelenés után már borsos összegekért kínálták eladásra az interneten azok, akik idejekorán lecsaptak a vicces lábbelikre.

A Lidl várhatóan szeptember közepétől hozza vissza a cipőket, igaz, sajnos egyelőre csak a brit üzleteibe. Ott viszont bővül is a kínálat, Lidl-logós zoknik, szatyrok és úszónadrágok is érkeznek majd a készletbe. 

A cég sajátmárkás ruhakollekciójában napvilágot látott már Lidl-logós póló, zokni, papucs és leggings is, de tavaly decemberben még egy karácsonyi pulóvert is bemutattak. 

A versenytárs Aldi sem tétlenkedett, tavasszal ugyanis szintén logózott ruhákat, pólókat és kapucnis pulóvert is piacra dobott, sajnos szintén csak a brit vásárlók számára. 

Újra jön a Lidl-cipő!

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top