Lady Gaga teljesen levetkőzött a Vogue kedvéért

Á.K. | 2021. November 03.
Lady Gaga legújabb filmje, A Gucci-ház apropóján adott nagyinterjút a brit Vogue magazinnak, amihez egy elég merész fotózás is hozzátartozott, aminek kedvéért az énekesnő nem vett fel túl sok ruhát.

Lady Gaga már a brit Vogue címlapján is rendkívül szexi a kis fekete, mélyen dekoltált ruhájában, és a különleges frizurájával, de ez semmi ehhez képest, ami a magazin belső oldalain várja az olvasókat. A színész/énekes a belső fekete-fehér fotókhoz egyáltalán nem vett fel semmit, és ebből kaphatunk egy kis ízelítőt a Daily Star cikkében.

Lady Gaga a brit Vogue címlapján

Persze nemcsak az érdekes, ahogyan Lady Gaga kinéz, hanem az is, amit mond. A Gucci-ház című Ridley Scott-filmben az olaszországi felső körök ismert alakját, az elítélt bűnöző Patrizia Reggianit (aki bérgyilkost fogadott, hogy végezzen az exférjével) formálja meg, és ehhez életében először a method acting módszerét vette elő, vagyis teljesen eggyé vált a karakterével. Állítása szerint az átváltozás érdekében másfél évig élt úgy, mintha ő lenne Reggiani, és ebből kilenc hónapig a nő akcentusával beszélt kamerák előtt és kamerán kívül is. A forgatás egy pontján ez pszichológiai nehézségeket okozott nála, ugyanis a saját élete teljesen összemosódott Reggianiéval. A mélypont az volt, amikor egyszer kiment sétálni az utcára Olaszországban, és úgy érezte magát, mintha egy film díszletei között lenne. A 35 éves művész alakítására mindenki nagyon kíváncsi, de már most is érte őt támadás, méghozzá maga Patrizia Reggiani részéről, aki sérelmezte, hogy Lady Gaga nem kereste meg őt.

Exit mobile version