Ezek a Sony World Photography Awards fotópályázat legjobb természetfotói

nlc | 2022. Április 19.
Káprázatos felvételeket válogattak be idén is a Sony World Photography Awards nemzetközi fotópályázatára. Íme a 16 legemlékezetesebb fotó természet és utazás kategóriában.

Nincs egyszerű dolga a Sony World Photography Awards zsűrijének, amikor el kell döntenie, ki legyen a díjazott a lenti zseniális képeket készítő fotóművészek közül. Vegyük csak például a spanyol Luis Manuel Vilarińo Lopez által készített drónfelvételt Izland legfiatalabb vulkánjáról a Geldingalirról, amint tör fel belőle az izzó láva. Vagy itt van James Crombie seregélyei az írországi Lough Ennell felett, amik repülés közben egy óriási madár alakját öltik. Hamarosan kiderül, kié lesz a dicsőség, addig is gyönyörködjünk ezekben a fantasztikus felvételekben!

Léggömb Fesztivál Varanasiban, Indiában, 2021 novemberében (Fotó: Darshan Ganapathy/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Chateau de Pirou, Normandia, Franciaország (Fotó: Cigdem Ayyildiz/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Bölény bika a hóval borított Deelerwoudban, Hollandiában (Fotó: Albert Beukhof/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Mozdony füstje egy hűvös, esős napon (Fotó: Hiroki Nose/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Napkelte Vestrahornban, Izlandon (Fotó: Julien Visse/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Izland északon, júniusban olyan, mintha egy másik bolygón járnánk (Fotó: Olivier Vauguin/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Geldingadalir, Izland legfiatalabb vulkánja (Fotó: Luis Manuel Vilario Lopez/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Téli naplemente a Krkonoše Nemzeti Parkban (Fotó: Martin Morvek/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

A kínai Csunking városában egészen elképesztő az infrastruktúra, földrajzából adódóan (Fotó: Junming Chen/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Szöul a Bukhansan hegyről, ahogy a napfelkelte eléri a toronyépületeket (Fotó: Wonyoung Choi/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Bärglistüber vízesés, Svájc (Fotó: Izabela Lyson/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

A helyi cirkusz elefántjait fürdetik a Karatoa-patak sekély vizében, Bangladeshben (Fotó: Sujon Adikary/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Seregélyek Lough Ennell felett, Írországban (Fotó: James Crombie/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Az Etna vulkán kitörése, lábánál Cesarn és Bronte városok az előtérben (Fotó: Fernando Famiani/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Lila orgona (Fotó: Martin Rawle/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

Csillagos égbolt és északi fény faházak felett, az alaszkai Hatcher Passban (Fotó: Hal Gage/Sony World Photography Awards 2022/Profimedia)

 

Exit mobile version