Zaklatta gyilkosa a kétgyermekes minőségellenőrt

nlc | 2022. Május 24.
A férfi korábban már több nőnél is bepróbálkozott a veszprémi gyárban, mások is panaszkodtak rá.

A munkahelyétől harminc kilométerre, egy kistelepülésen lakott a családjával egy kétszintes házban az a 45 éves nő, akit egy veszprémi gyárban gyilkoltak meg vasárnap korán reggel – írta meg a Blikk. A lap úgy tudja, a kétgyermekes édesanya, S. Zsuzsa hozzátartozói teljesen értetlenül állnak a történtek előtt, képtelenek felfogni, mi vezethetett odáig, hogy valaki kioltsa szerettük életét.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az áldozat megbecsült, felelősségteljes pozícióban, minőségellenőrként dolgozott az elektronikai vállalatnál már régóta. Holttestére a cég öltözőjében bukkantak rá. Egy késsel többször is hason szúrta a gyilkosa, akit egy közeli buszmegállóban fogtak el.

A cég egyik alkalmazottja a Blikknek azt mondta,

Az a férfi nem olyan régóta dolgozhatott a cégnél, de úgy tudom, már több nőnél is bepróbálkozott, mások is panaszkodtak rá. Korábban viszont sosem volt agresszív, nem tudjuk, most mi történhetett vele. Biztos a visszautasítás miatt támadhatott. A munkások az étkezdében a saját késeikkel ehetnek, így könnyen bevihette magával a gyilkos eszközt.

Több vendégmunkást is foglalkoztatnak, felmerült, hogy a férfi is külföldről érkezhetett, de információink szerint egy 25 éves, Hajdú-Bihar megyéből származó magyar állampolgár az elkövető.

Ismerőse szerint az áldozat nagyon békés, kiegyensúlyozott, vidám nő volt, nemrég ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat a férjével.

Három műszakban dolgozott, de sosem panaszkodott, hogy problémája lenne valakivel. Óriási a cég, gyakran cserélődnek az emberek, de erre senki nem számíthatott. Egy nappal a halála előtt, szombaton még a szüleinél járt a gyerekeivel. Csak éjszakára ment be dolgozni, de haza már nem érkezett.

Exit mobile version