Hamarosan eldurvul a divatipar, vigyázzatok magatokra – figyelmeztet Tess Holliday

nlc | 2022. Augusztus 22.

Bátorító szavakat osztott meg Instagramján Tess Holliday amerikai plus size modell; mint írja, úgy érzi, hamarosan újra divatba jön a nagyon vékony alkat, a társadalomnak pedig fel kell készülnie, hogy ellenálljon. Mint posztjában írja, csak hunyorítva képes végignézni régi képein; nem a teste miatt, hanem azért, mert most már látja a szomorúságot a saját szemeiben, amit amiatt érzett, hogy hagyta, hogy a környezete megalázza amiatt, ahogy kinéz. Szerencsére most  már „kövérebb, boldogabb és szexibb”, mint valaha.

Így folytatja:

Társadalmi szinten a vékony alkat felelt meg annak, hogy valaki sikeres. Azt beszélik, a divatiparban hamarosan a nagyon vékony test lesz a trendi. De mi lenne, ha kollektíven azt mondanánk: a siker, a gyógyulás, a boldogság ilyen testekben is létezhet, mint az enyém? A mély belső sebek gyógyítása és a szintlépés sokaknál hízással jár. Nagyon fontos, hogy a változó kultúra ellenére is szeressük magunkat és büszkék legyünk magunkra.

A sokat vitatott testpozitív mozgalom egyik leghíresebb modellje azt írja, többen észrevették, hogy mostanában meghízott, de aki tényleg figyel, az láthatja, hogy ragyog és boldog. 

Exit mobile version