Nicole Kidman köszöni szépen, jól érzi magát a bőrében

FEL | 2022. Augusztus 24.
Ezt igazolják a legújabb fotói, amelyek a Perfect magazin számára készültek.

Nicole Kidman sosem titkolta, hogy fontos számára a külseje, ami valahol érthető is, hiszen egykoron modellként kezdett el dolgozni, majd színésznőként futott be nagy karriert, és a filmiparban (hát még a modellszakmában) nagy az efféle nyomás.

A legújabb fotói – még ha azokba belevesszük a retusálás és az „arctuning” tényét is – arról tanúskodnak, hogy az 55 éves színésznő jól érzi magát a testében. A képeken az Oscar-díjas színésznő az izmait fitogtatja, és végtére azokat tényleg csakis önmagának és a rendszeres mozgásnak köszönheti. Leginkább futni szeret, de alapvetően aktív ember, aki azt csinálja, amitől jól érzi magát, és kerüli azt, amitől viszont rosszul. Szerinte ez az igazán egészséges, fenntartható megközelítése a fitnesznek. Anyukaként Nicole szeretné átadni a gyerekeinek a sport szeretetét, ezért igyekszik olyan tevékenységeket találni, amelyeket a gyerekeivel együtt élvezhet. Például szeretnek biciklizni és sétálni, vagy együtt játszani a szabadban.

Érthető, ha az alakja most is sportos, és hogy rajongók, de még a kollégái is odavoltak a képektől:

„Gyönyörű fotók!” – írta Rita Wilson színésznő, míg ausztrál kolléganője, Naomi Watts hozzátette: „Wow, ezek a képek!!! És azok a hasizmok, gyönyörűek!!!” Elizabeth Hurley modell fia, Damian Hurley is el volt ragadtatva a fotózástól. „Woww” – írta.

Egy igazi istennő! A fotók tökéletesek, hihetetlenül csodásan nézel ki

 – írta egy rajongó. A képeket elnézve, ez valóban így is van:

Persze mindig vannak elégedetlenkedők és kritizálók, biztos lesznek olyanok ezúttal is, akiknek Kidman „túl izmos lesz”, „túl fiatalos”, hasonlóképpen, mint februárban a Vanity Fair címlapja kapcsán, amelyen az akkor ötvennégy éves színésznő szerepelt. A cikk szinte mindenre kiterjed Nicole munkásságával kapcsolatban, a közelmúltban játszott Lucille Ball-szerepétől kezdve egészen addig, hogy bántalmazást túlélőt alakított a Big Little Lies-ban. Mégis, a kommentelők egy része azon fanyalgott, hogy a címlapon miért úgy ábrázolták, mint egy diáklányt…

(Rachael Attard, Yahoo)

Kiemelt kép: Getty Images

Exit mobile version