nlc.hu
Életmód

A Sundance filmfesztiválon kabátban és pulcsiban mulatnak a sztárok

Így néznek ki a sztárok a télikabátok, pulcsik, sapkák és sálak fesztiválján, a Sundance-en

A hegyek között, menő sípályák alatt fekvő Park City minden januárban helyet ad a világ egyik legfontosabb filmfesztiváljának, a Sundance-nek. A vírus miatt, ahogy tavaly, úgy idén is online rendezik meg az eseményt, de ez minket nem tántorít el attól, hogy megnézzük, hogyan öltöztek a sztárok ezen a nagyon télies fesztiválon.

Amikor Robert Redford kitalálta, hogy saját filmfesztivált rendez, elég egyszerű okokból választotta helyszínül a mormonok hazáját, Utah államot: ott volt telke. A hegyi kisváros, Park City eleinte nem tűnt a legjobb helyszínnek amiatt, hogy a legközelebbi reptértől azért mégis csak jócskán kell autózni odáig, de idővel a legnagyobb sztárok és rendezők is megbarátkoztak azzal, hogy ez a fesztivál sokkal családiasabb hangulatú, mint a többi. Ennek köszönhetően bár itt is vannak vörös szőnyeges vetítések, itt a színészek jellemzően nem estélyiben, hanem vastag pulcsikban, sálban, sapkában, kesztyűben és nagy télikabátban jelennek meg. Mivel a fesztivál idén online zajlik, mi most néhány régebbi sztárfotóval emlékszünk vissza a régi, szép időkre.

Kirsten Dunst és Kevin Spacey

Kevin Spacey és Kirsten Dunst a William Morris partiján 2000-ben (Fotó: J. Vespa/WireImage)

Az első fotónk egyenesen 2000-ből való, és nemcsak azért fontos, hogy bemutassuk általa a Sundance partik pulcsidivatját, hanem arra is visszaemlékezhetünk, amikor még Kevin Spacey-vel szívesen csevegtek nyilvánosan híres emberek, például Kirsten Dunst ezen a bulin, amit a William Morris ügynökség tartott.

Rachel Weisz

Rachel Weisz a Beatiful Creatures című filmjét kísérte el a Sundance-re 2001-ben (Fotó: J. Vespa/WireImage)

A folytatás rögtön 2001-be repít minket, ahol Rachel Weisz mutatja meg, hogy a kabát, sál kombóban is lehet szuper fotókat készíteni. A színésznő a Beautiful Creatures című filmet promózta.

Harvey Weinstein és Nicole Kidman

Harvey Weinstein és Nicole Kidman az On-lány Sundance premierjén 2002-ben (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Következő fotónk nem túl jól öregedett, ugyanis a kabátos Nicole Kidman a síkabátos Harvey Weinstein nyakába omlik a fotósok előtt, és próbálja eljátszani, hogy nem undorodik tőle. Ezért az alakításért nem kapott volna Oscart. A színésznő egyébként az On-lány című filmjét kísérte el a fesztiválra.

Daniel Day-Lewis és Rebecca Miller

Daniel Day-Lewis és felesége, Rebecca Miller a Jack és Rose balladája 2005-ös premierjén (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Daniel Day-Lewis az élő példája annak, hogy a síelésből átöltözés nélkül lehet egyből átmenni a film premierbulijára a Sundance-en. A színész a Jack és Rose balladája című filmjét kísérte el a fesztiválra még 2005-ben.

Adrien Brody és Keira Knightley

Adrien Brody és Keira Knightley A fiók című filmjét promózza 2005-ben a fesztiválon (Fotó: J. Vespa/WireImage)

A Sundance-en a jelszó mindig Casual. Akik bemutatják: Adrien Brody és Keira Knightley még 2005-ben, A fiók című filmjüket reklámozva.

Katie Holmes

Katie Holmes az Extra Man premierjén 2010-ben (Fotó: Lars Niki/Corbis via Getty Images)

Végül, de nem utolsósorban jöjjön Katie Holmes 2010-ből, aki az iskolapéldája annak, hogy fogvacogtató hidegben is lehet jól kinézni egy vörös szőnyegen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top