Energiatudatosság és luxusfogyasztás: ennyit tudnak az nlc olvasói ezekről a témákról

nlc | 2023. Január 20.
Készítettünk egy izgalmas felmérést, íme az eredmények.

Tavaly év végén, füstmentes kampányunk keretein belül részletesen foglalkoztunk az energiatudatosság és a luxusfogyasztás kérdéskörével. Ezen belül volt szó a dohányzásról, az utazásról és a vásárlásról is. Készítettünk egy kvízt, amelyben olvasóink tesztelhették tudásukat ezekkel a témákkal kapcsolatban. Mindegyik kérdéshez három válaszlehetőség tartozott, amiből egy volt helyes. A 16 kérdésből álló tesztet összesen 2685-en töltötték ki, az eredmények pedig nagyon tanulságosak, máris megmutatjuk őket.

Fontos tények

Az alábbi tényekkel a válaszadók több mint 90 százaléka tisztában volt:

Néhány érdekesség

Voltak olyan dolgok is, amik a válaszadók jelentős részét meglepték.

Jó úton haladunk

A válaszok alapján úgy érezzük, hogy olvasóink igyekeznek odafigyelni a környezetükre és nagyrészt tisztában vannak a kockázatokkal. Mi úgy gondoljuk, az a legokosabb, ha egyben nézzük a nagy egészet, azaz nem választjuk külön az étkezési szokásainkat, az utazási szokásainkat, a káros szenvedélyeinket, hanem amennyire tőlünk telik, mindezekre egyszerre próbálunk az egészségünk és a bolygónk állapota érdekében figyelni. A magunk részéről pedig, azt ígérjük, hogy a továbbiakban is jelentkezünk majd hasonló, edukációs tartalmakkal.

A cikk társadalmi felvilágosítás céljából, reklámnak nem minősülő tájékoztatásként készült a Philip Morris Magyarország Kft. hozzájárulásával.

Exit mobile version