Így néz ki a „szexmentes” ágy, amit a sportolók kapnak a párizsi olimpián

S. Z. | 2024. Május 18.
Állítólag az ágyakkal nem a sportolók közötti intim együttléteket akarták megnehezíteni, hanem a fenntarthatóság volt a cél.

A 2024-es nyári olimpiai játékokat Párizsban, a szerelem városában rendezik, de a sportolók olyan ágyakat kapnak, amelyek megnehezítik a résztvevők számára, hogy szexeljenek – írja a New York Post.

A kartonpapírból gyártott ágykeretek és a matracok száz százalékban újrahasznosító anyagokból készültek, keskenyek, és nem bírnak el két embert. Az ágyakat az Airweave állítja elő, az a cég, amelyik a 2020-as tokiói olimpiára is készítette a fekhelyeket.

Az Inside the Games azt írja, hogy nem a szexelés korlátozása, hanem a fenntarthatóság miatt döntöttek ilyen ágyak mellett az olimpia tisztviselői.

Így néz ki a szexmentes ágy. A 2024-es párizsi olimpiai játékok egyik sportolói lakásának hálószobája az olimpiai faluban Párizsban, Franciaországban (Fotó: Aurelien Meunier/Getty Images)

Az sem valószínű, hogy az ágyak bármiben megakadályoznák a sportolókat, ha szexelni akarnak, több vad történet is napvilágot látott már az olimpiákról. Egy kétszeres amerikai aranyérmes például azt mondta, előfordult, hogy a sportolók a füvön, az épületek között estek egymásnak az olimpiai faluban.

Egy névtelenül nyilatkozó sportoló bevallotta, hogy a 2012-es londoni játékokon négyesben volt egy férfi csapattársával és két nővel az olimpiai faluban. Az asztaliteniszező Matthew Syed pedig korábban arról beszélt, hogy a 1992-es barcelonai játékokon két és fél hét alatt többet szexelt, mint egész életében.

(Címlapi kép: Robert Michael/dpa via Getty Images)

Exit mobile version