nlc.hu
Otthon

Szexmentes ágyakkal óvják a sportolókat - képek

Szexmentes ágyakkal bútorozták be Tokióban a sportolók szobáját – képek

Tokió: kartonpapírból összeállított szexmentes ágyakkal próbálják megakadályozni, hogy egymással hancúrozzanak a sportolók.
Olimpiai Stadion, Tokió

A Tények szúrta ki, hogy Tokióban furcsa megoldással próbálják arra ösztökélni a sportolókat, hogy az olimpiára koncentráljanak és tartsák a szociális távolságot:

Az idei olimpia szervezői szexmentes ágyakkal bútorozták be a szobákat.

A hancúrozást valószínűleg nem fogják bírni a kartonlapokból összerakott fekhelyek, amelyek az olimpiai faluban várják a sportolókat. Az alvóhelyek állítólag 200 kilogrammot bírnak csak el, utána egyszerűen összeomlanak, vagyis gyorsan ki fog derülni, ha valaki nem alvásra használta azt. A hírek szerint azzal a céllal készültek ezek a fekhelyek, hogy így akadályozzák meg a koronavírus-fertőzés terjedését Japánban.

A sportolók kaptak egy olyan tanácsot is, hogy inkább ne használják a nyári olimpiai játékoknál szétosztott óvszereket, helyette tartsák meg azokat emlékként – számolt be a fejleményekről a Sportbible.

Fotó: Carl Court/Getty Images

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top