Halálos fenyegetéseket kap az anyuka a véleménye miatt

CS.Á. | 2024. Július 18.
A humoros videókat gyártó nő szóvá tette, milyen nehéz egyszerre törődni gyermekeivel és kutyáival. Sokan háborodtak fel azon, amit mondott.

Nagy port kavart egy fiatal nő Tiktok-videója, miután őszintén beszélt arról, mennyire nehéz számára egyensúlyozni kicsi gyerekei és három kutyája gondozása között. Madison Barbosa és férje még gyermekeik megszületése előtt fogadták örökbe a kutyákat, de most, hogy egy 1 éves fiuk és egy 2 éves lányuk van, a kutyák gondozása rendkívül fárasztóvá és megterhelővé vált számára a kicsikre fordított figyelem, energia és idő mellett.

Az első videójában Barbosa kifejtette, hogy bár nagyon szereti a kutyáit, gyakran álmodik arról, hogy bárcsak ne lennének többé velük, mivel gyermekei rengeteg figyelmet igényelnek. Elmondása szerint a kutyák korábban a világot jelentették neki, de a gyerekek érkezése után rengeteg minden megváltozott. Köztük ez az érzés is. Videója több mint 660 000 nézőt ért el a TikTokon, és vegyes reakciókat váltott ki. Sok néző felháborodott, támadta őt, sőt még egyenesen halálos fenyegetéseket is kapott.

@madison_barbosa who is with me? 💀 (sweating bc i literally had to chase my dogs in the middle of the video, im done) #momminmads #overstimulatedmom #momhumor ♬ original sound - Madison Barbosa

Egy hónappal később Barbosa új videót tett közzé, amelyben reagált a negatív kommentekre. Kijelentette, hogy továbbra is kitart az eredeti videó mellett, melyet alapvetően egy humoros felvételnek szánt, és most is viccesnek találja. Nem is tervezi annak törlését. Akadtak ugyan kommentek, melyeket törölt és felhasználóját is tiltotta, de elmagyarázta, hogy ennek pusztán az volt az oka, hogy néhány hozzászóló valódi pszichopataként viselkedett.

Azóta újságírók is megkérdezték őt a történtekről, ő pedig megerősítette, hogy számára gyermekei a legfontosabbak, és bár ez nem jelenti azt, hogy nem szereti már kutyáit és ne törődne velük szeretettel, mégis úgy gondolja, fontos elismerni, hogy ez olykor plusz terhet képes okozni, ami nyilván távolról sem egyenlő azzal, hogy bármilyen formában is a halálukat kívánná.

Ahogyan eredeti posztjában, itt is elmondta, igen, sokszor úgy érzi, jóval könnyebb lenne az élete, ha például megpihenhetne esténként, miután a gyerekeit lefektette, és nem kezdődne kedvenceikkel még egy újabb műszak. De azt is hangsúlyozta, szereti az állatait, gondolatai pedig mindössze panaszkodások a helyzet kapcsán. Az anyuka szerint teljesen természetes és normális, hogy a gyerekek előbbre valók egy családban, mint az állatok, és javasolta, hogy mindazok, akik többet képzeltek mondataiba annál, mint amit jelentenek, nézzék meg újra az eredeti videót.

(via)

(Kiemelt kép: TikTok/madison_barbosa)

Exit mobile version