Életmód

Kávéfóbiája miatt hónapokig nem tudta megcsókolni partnerét

Egy magában mélyen eltemetett tinédzserkori veszteség miatt a fiatal anyuka sem partnerét, sem pedig gyermekeit nem volt képes megcsókolni.

Becky Marks tinédzserkora óta rettegett mindentől, ami a kávéval kapcsolatos. Különös fóbiája miatt nem volt képes megcsókolni partnerét, de gyerekeit sem, mivel attól félt, hogy partnere szájáról valahogy átkerül a kávéíz a gyerekek bőrére. Műanyag tányérból és evőeszközökkel evett és csakis előre csomagolt, mikróban melegíthető ételeket fogyasztott, amik még véletlenül sem érintkezhettek valahogyan kávéval

A rettegés előzménye az volt, hogy Becky 16 évesen elvesztette koraszülött kislányát. A gyászoló anya felkeresett egy szakembert, aki akkor azt tanácsolta neki, hogy kerülje a kávéfogyasztást, mert az csak rosszabbá teszi rettegését. Ahogy  mostani terapeutáinak egy háromórás beszélgetés során sikerült kibogozniuk, Becky tinédzser agya valószínűleg összekapcsolta a kávéfogyasztást kisbabája elvesztésével, ezért rettegett az italtól. A fiatal anyukára még sok kezelés vár, de most már legalább ismeri félelmei gyökereit, és ami ennél is fontosabb, képes már megcsókolni partnerét és gyermekeit. 

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top