Csupa fül vagyok: ennek a cicának annyi a füle, mint a lába – képek

Vad Rózsa | 2024. Augusztus 04.

Elképesztően ritka mutációval született kiscica került be a Tennessee állambeli Mount Juliet állatmenhelyére. A True Rescue nevű menhely munkatársai kedden posztolták ki, hogy dobozban bevittek hozzájuk négy cicatestvért, akiknek egyike elképesztően ritka genetikai eltéréssel jött a világra: négy fülű macska, ugyanis.

„Ez a cica ma került menhelyünkre 3 másik testvérével, és egy ritka genetikai mutációval rendelkezik, mivel négy füllel született! Az utolsó négyfülű cica, akiről találtunk valamit a neten, két évvel ezelőtt tűnt fel, Törökországban”

– írják a posztban. (A csupafül török macsekról annak idején mi is megírtuk a magunkét.)

 

A jószágot azóta már megnézették állatorvossal is,

de minden arra mutat, hogy a belső fülek egészségesek, nem okoznak gondot gazdájuknak, kivéve, ha pucolni kell. A vörös cica az Audió nevet kapta, és két hónaposan már közel kiló súlyú – a nem kívánt szaporulatról tehát örökbeadói legalább

Audió egy fiatal európai rövid szőrű macska, utánozhatatlan szexepillel.

korrekt módon gondoskodtak. Persze a legjobb az lett volna, ha a mamacicát idejében ivartalanítják, így nem került volna újabb négy állat a menhelyre, ahonnan a már most sztár Audió mellett valahogyan a másik hármat is örökbe kell majd adni valahogyan.

Exit mobile version