Eltűnt egy 12 éves lány a Margitszigeten

F.C. | 2024. Augusztus 05.
Keresik a rendőrök.

Eltűnt Sanyó Jázmin Rozália a Margitszigeten – tette közzé honlapján a rendőrség. A 12 éves lányt a fővárosi rendőrök jelenleg is keresik.

A rendelkezésre álló adatok szerint a tinit 2024. augusztus 4-én 20 óra 35 perc körül látták utoljára a 13. kerületi Margitszigeten, ahonnan ismeretlen helyre távozott. 

Forrás: police.hu

Sanyó Jázmin körülbelül 140 centiméter magas, válla alá érő fekete haja van, melyet feltehetően copfban hord. Eltűnésekor farmer rövidnadrágot és fekete pólót viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Sanyó Jázmin tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Pár héttel ezelőtt amúgy egy 13 éves finn kisfiút kerestek égre-földre a rendőrök, a magyarul nem beszélő kamasz  a geresdlaki otthonából tűnt el. Végül másnap este, az összefogásnak köszönhetően 10 órán belül a nyomára bukkantak, épségben. A nagy hőségben akkor a fiút több mint százan keresték (polgárőrök, önkéntes tűzoltók és kutyás egyesületek), valamint a település lakossága is próbált a nyomára bukkanni. Szerencsére sikerrel jártak.

Exit mobile version