Pár héttel a halála előtt ment férjhez egy 91 éves milliárdoshoz

Vad Rózsa | 2024. Augusztus 19.
Richard Lugner özvegye elvesztette „élete álmát”.

Alig néhány héttel azután, hogy hatodszor házasodott, szerdán, 91 évesen elhunyt Richard Lugner. Az osztrák építési vállalkozó 49 évvel fiatalabb özvegye, Simone ‘Biene’ Reilaender „élete álmának” nevezte a hétfőn bécsi villájában elhunyt milliárdost – írja a Daily Mail. Az 1932-ben született Lugner előszeretettel mutatkozott hírességekkel, akiknek társaságáért gyakorta fizetett is:

Kimi Kardashian például félmillió dollárt kaphatott tőle

a Bécsi Operabálon való közös megjelenésükért, de korábban Geri Halliwell, Joan Collins, Jane Fonda és Paris Hilton mellett is fotózták. Simone néhány hónappal júniusi esküvőjük előtt a Kurier-nek azt mondta, hogy „minden, amit egy férfiban akar, megvolt Richardban. Sikeres férfi, aki képvisel valamit, akibe bele lehet kapaszkodni, fel lehet rá nézni, és akitől tanulni lehet” – összegzett.

A bécsi Lugner a hatvanas években szállt be az építőiparba, 1975-ben megépítette a Bécsi Iszlám Központot, Ausztria első és legnagyobb mecsetjét, a nyolcvanas években pedig a „Lugner City” bevásárlóközpontot.

Lugner gyakran került címlapra,

beleértve a szexista megjegyzései miatti kritikákat is. A milliárdos 2021-ben jelentette be kapcsolatát Simone Reilaenderrel, és a pár

idén júniusban 50 vendég előtt összeházasodott – néhány héttel a milliárdos halála előtt.

Richard Lugner hatszor házasodott, viharos szerelmi életének hullámvölgyeiről rendszeresen beszámoltak a lapok. Négy gyermeke született: Alexander és Andreas Lugner első házasságából, Nadine Jeannine Cutter Sonja Jeannine színésznővel és Jacqueline Lugner negyedik házasságából. Lugner 1998-ban az osztrák

elnökválasztás szavazatainak csaknem 10 százalékát szerezte meg.

2020-ban bőrrákot diagnosztizáltak nála, betegsége 2021-ben kiújult. Az életművész halálának okát még nem hozták nyilvánosságra.

https://on.orf.at/video/14238522/richard-lugner-die-unbekannte-seite

Exit mobile version