nlc.hu
Életmód

Disney-esküvővel lepte meg haldokló szerelmét a kórházban

Disney-esküvővel lepte meg haldokló szerelmét a kórházban

A ceremónia után Kirsty Fielding elveszítette a rákkal folytatott küzdelmet. 

Három évvel ezelőtt, a floridai Disneylandben Alex Fielding megkérte barátnője kezét, akivel akkor már tíz éve voltak együtt. Az eljegyzés után két évvel, 2021 áprilisában Kirsty egy csomót talált a karjában, de az orvosok azt mondták, nincs miért aggódnia, ám sajnos később szarkómát diagnosztizáltak nála, és a kezelés ellenére a rák 2022 szeptemberében visszatért. 

„Amikor közölték velünk, hogy a rák visszatért, kirohantam volna a világból. Velünk volt a fiún is, az egész nagyon szürreális volt, soha nem fogom elfelejteni azt a napot. A szemébe néztem, és elsírtam magam, nem akartam elveszíteni, nem akartam elhinni, hogy ez történik velünk” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatra Alex Fielding.

A férfi úgy döntött, nem lehet tovább várni az esküvővel, és bár az volt a terv, hogy a párizsi Disneylandben mondják ki majd a boldogító igent, erre nem volt lehetőség, Kirsty nem hagyhatta el a kórházat. “Elsírta magát, mert rájött, nem fogja látni, ahogyan felnő a fiunk. Mivel nem tudtuk, mennyi időnk van hátra, tudtuk, hogy nem várhatunk az esküvővel. Nagyon beteg volt, ezért úgy döntöttem, teljesítem a kívánságát, és helybe hozom neki a Disney-világát”. 

Az intézmény, ahol feküdt, viszont nagyon segítőkész volt, és sikerült gyorsan megszervezni egy csodálatos, Disney-tematikájú ceremóniát. „Az esküvő varázslatos volt, de amikor másnap reggel felébredtem, nagyon szomorú lettem. Szerettem volna, ha hazajön velem, szerettem volna, ha örökké mellettem maradt, de tudtam, erre nincs esély” – nyilatkozta, aki nem sokkal később kénytelen volt örökre elbúcsúzni szeretett feleségétől, Kirsty elveszítette a rákkal folytatott küzdelmet. 

Menyasszony keze gyűrűvel

Fotó: Pexels

(via Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top