Instagramon dokumentálta az anyuka, hogyan küzd az életéért koraszülött babája

nlc | 2016. Szeptember 19.
Hasonló helyzetben lévő édesanyák százaiba öntött lelket a fiatal anyuka, aki feltöltötte korababája küzdelmét az Instagramra.

Minden koraszülött baba életben maradása egy valóságos csoda – főleg a szülők szemében. Nincs ez másképp a kis Hailey-vel sem, aki három hónappal a várt előtt, mindössze 524 grammal jött a világra. Édesanyja, a kanadai Stephanie Banman, két vetélés után adott életet a kis csöppségnek, a terhesség 27. hetében. 

A kismama, mikor megtudta, hogy gyermeke korababa lesz, egyből magát kezdte hibáztatni – ám az orvosok megnyugtatták, hogy se az étkezésével, se az életmódjával nem volt semmi gond. A helyzetet a méhlepényből alig áramló vér idézhette elő – ezért nem jutott elég tápanyaghoz a magzat.

Ám a baba mégis egészségesen jött a világra. Azóta pedig már önállóan lélegzik – a szülők nem győznek hálát adni. Az édesanyja pedig azt mondja, szeretne más anyukákba is lelket önteni. Ezért kezdte el Haily mindennapjait feltölteni az Instagramra is.

“Kezdetben csak azért raktam fel a fotókat, hogy a barátokat és a családot informáljam.” – meséli. “Aztán rájöttem, mennyi hasonló helyzetben lévő szülőnek tudok velük segíteni. Hailey nagyon erős – ő ad nekem is erőt.”

Forrás: The Sun

Exit mobile version