Már az első éjszaka is árulkodik arról, összeilletek-e?

nlc | 2010. Szeptember 30.
Az ágyban szinte összeolvadnak az auráitok, keverednek az energiáitok, így egy együtt töltött éjszaka után könnyen következtethetsz arra reggel, hogy mennyire illetek össze a pároddal.

Figyeld meg, hogyan ébredsz az együtt töltött éjszaka után!

– Ha teljesen kipihent vagy, és felébredsz a szokott időben, de legalábbis az óracsörgésre, az azt jelzi, hogy energetikailag nagyon közel álltok egymáshoz.

– Ha gyorsan elaludtál, és reggel azt érzed, hogy nem tudsz kimászni az ágyból, mert az egész napot alvással szeretnéd tölteni, az azt jelezheti, hogy a párod rezgésszintje alacsonyabb a tiédnél. Ha ő mindeközben boldogan kipattan az ágyból, láthatod, hogy „feltöltötted” az éjszaka. Ha azonban ő is fáradt veled együtt (pedig eleget aludtatok), az azt jelzi, hogy az energiáitok „kioltják egymást”.

– Ha reggelre energiagombóccá alszod magad, és a párod fáradt, akkor te vagy az, aki elcsente az életerejét.

– Ha mindketten energikusabbak vagytok a szokásosnál, az a legjobb és legkellemesebb helyzetre utal: kettőtök energiarendszere stimulálja egymást, úgy töltődtök fel egymás jelenlétében, hogy senki sem veszít az energiáiból.

S hogy kivel illesz össze? Igazából bárkivel járhatsz, legalábbis semmilyen ezoterikus tiltásról nem tudunk ez ügyben, de hosszú távú kapcsolatba az első és az utolsó esetben érdemes belevágnod!

Exit mobile version