Spirituális önfejlesztő diéta nyári gyümölcsökkel

nlc | 2011. Június 07.
A bikiniszezon előtt mindannyian fogyni szeretnénk, diétákat, tisztítókúrákat és gyümölcsnapokat próbálunk ki. A sok gyümölcs nemcsak az alakod tökéletesítésben segít, de az aurádat is fényesíthetik.

Spirituálisan is fejleszt az ananász
Több ezoterikus szakértő (köztük dr. Doreen Virtue) is egybehangzóan állítja, hogy a legmagasabb rezgésű étel az ananász. A trópusi gyümölcs azzal érdemelte ki a spirituális szakemberek elismerését, hogy fogyasztása emeli a test és az aura rezgésszintjét. A harmadik szem csakra megnyitását segítő étrend elmaradhatatlan eleme az ananász.
Mikor tarts ananásznapot? Ha szeretnéd javítani a megérzéseidet vagy a tisztánlátásodat.

Energetikailag is tisztít a dinnye
A dinnye nemcsak a test méregtelenítő folyamatait segíti, de az aurát is „méregteleníti”. Aki sok dinnyét eszik, az könnyebben old föl energetikai blokkokat és enged el régóta gyötrő érzelmeket. A magas víztartalmú, édes gyümölcsöt azért is érdemes fogyasztani, mert megkönnyíti az energiák áramlását, irányítását és érzékelését is.
Mikor tarts dinnyenapot? Ha nehezen tudod túltenni magad a múlt eseményein, vagy ha az elengedést gyakorolod.

Erősíti az aurát az őszibarack
Azt mindenki tudja, hogy a barack számtalan hasznos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, és emiatt ragyogóvá teszi a bőrt. Az aurát ugyanígy „kifényesíti”, ha barackot fogyasztunk. A gyümölcs energiája könnyen feltölti a mi energiarendszerünket. Különösen a fáról frissen leszedett, még napmeleg gyümölcsök energetizálják könnyen a szervezetet.
Mikor tarts baracknapot? Ha úgy érzed, még mindig gyötör a tavaszi fáradtság, vagy ha egyszerűen csak szeretnél energikusabb lenni.

Exit mobile version