Ezo

Exkluzív interjú Doreen Virtue angyallátóval: “Két arkangyal kísért Budapestre”

Dr. Doreen Virtue szerint bárki képes az angyallátásra. Angyalai tanácsára felhagyott a húsevéssel, rockbandában játszik, és rajta keresztül üzentek az angyalok a Nők Lapja Café olvasóinak.
Exkluzív interjú Doreen Vitue-val: „Két arkangyal kísért Budapestre”
Hogyan kérjünk az angyaloktól?

Milyen egy angyal annak, aki láthatja őt?
Sokféle angyal van. A legtöbben, akik angyalokat látunk, olyasféle szárnyas lényeket érzékelünk, amilyeneket a reneszánsz festményekről is ismerünk. A budapesti előadásomra két arkangyal „kísért el”, vagyis őket hívtuk be a közönséggel. Az egyikük Rafael, a gyógyító. Ha már kérdezte, milyen a megjelenésük, elmondom, hogy ő kicsit alacsonyabb a többi arkangyalhoz képest, de a zöld színű energiamezeje szélesebb is, mint a többieké. A másikuk Jophiel, a szépség és a boldogság arkangyala. Neki nagyon nőies, vidám energiája van, ezért én például nőként látom őt, gyönyörű, hosszú, hullámos barna hajkoronával. Körülötte mindenhol rózsák nyílnak az energiamezejében.

Exkluzív interjú Doreen Vitue angyallátóval: „Két arkangyal kísért Budapestre”Hogyan tudunk kapcsolatba lépni az angyalokkal?
Fontosnak tartom, hogy minden előadásomban elmondjam, az én képességeim nem különlegesek. Mindenki képes kommunikálni az angyalokkal, bárki láthatja, hallhatja őket. Elég kérnünk a segítségüket, hangosan vagy csak gondolatban, és ők azonnal reagálnak rá. Azért nem segítenek a kérés nélkül, mert a szabad akarat törvénye miatt nem avatkozhatnak be az életünkbe, csak ha erre engedélyt adunk nekik.

Elmesélne egy fontos, személyes angyali találkozását?
Ó! Sok ilyen volt. Például amikor harminc évvel ezelőtt a gyerekeim még kicsik voltak, és az első férjemmel éltem együtt egy rossz házasságban. A férjem ivott és kábítószerezett, minden alkalmat kihasznált arra, hogy rombolja az önbizalmamat. Teljesen értéktelennek és elhagyatottnak éreztem magam, szinte minden este csokifagyiba öltem a bánatomat, ami miatt meghíztam, és persze ettől még rosszabbul éreztem magam. Akkoriban történt, hogy kertészkedtem és hirtelen magam előtt láttam nagyon tisztán egy képet: saját magamat, amint pszichiáterként gyógyítom az embereket. Vékony voltam, és gyönyörűnek láttam magamat. Elhatároztam, hogy követem az égi vezettetést, és a férjem minden gúnyolódása és tiltakozása ellenére beiratkoztam a közeli egyetemre pszichológiaórákra. Ma már tudom, hogy ezt a képet az angyalok mutatták nekem. Mindenkinek folyamatosan adnak tanácsokat az angyalok, csak sokan észre sem veszik ezeket.

A gyereknevelésben is segítettek az angyalok?
Természetesen. A nagyobbik fiam, aki ma már felnőttként szintén az angyalkommunikációt tanítja és elkísért Budapestre is, gyakran meséli, hogy gyerekkorában, ha bármilyen problémája volt, mindig azt mondtam neki, hogy kérjen segítséget az angyalaitól. Ő segítséget kért, és mindig meg is kapta azt.

Exkluzív interjú Doreen Vitue angyallátóval: „Két arkangyal kísért Budapestre”
 Süss angyaltortát!

Hogyan telnek egy angyalszakértő napjai?
Hol Kaliforniában, hol Hawaiin élek. Szeretek úszni az óceánban, és olyankor még könnyebben felveszem a kapcsolatot a láthatatlan világgal. Szigorú vegán étrendet követek, nem iszom alkoholt, se kávét és nem eszem csokit sem. Az angyalok kértek meg az állati eredetű termékek és az élénkítő szerek elhagyására, mert ezek nélkül sokkal erősebbek a képességeim. Tanítok és csoportokat vezetek, valamint személyes angyalterápiákat tartok. Ezek lényege, hogy a hozzám fordulóknak a saját angyalaik üzeneteit közvetítem. Ezek a gyógyító útmutatások sok esetben felérnek egy pszichoterápiával. Természetesen nem csak az üzenetközvetítés a módszerem. A könyveimben is sok érdekes és hasznos technikát megosztok az olvasóimmal, mint például a negatív energiák kiporszívózását Michael arkangyal segítségével.

Mágikus Unikornisok Jóskártya
Mágikus Unikornisok Jóskártya

Az angyalok mellett időről időre „fedez fel” új láthatatlan lényeket. Most jelent meg Magyarországon a Mágikus Unikornisok Jóskártyája, de foglalkozott már tündérekkel és sellőkkel is.
Ez az én spirituális utam. Hiszek abban, hogy mindenkinek azzal kell foglalkoznia, amit szívesen csinál. Nagyon élvezem, amikor különböző kártyacsomagokat állítok össze, mert közben felfedezhetem a láthatatlan világ segítő lényeit. Kedvenceim a sellők. Ők a vizekben élnek, és nagyon fontos számukra a környezetvédelem. Talán azért is állnak ennyire közel hozzám, mert kaliforniai lányként nekem is fontos, hogy megőrizzük az óceánok és tengerpartok tisztaságát.

A mai előadása után rockzenekarával is a színpadra lép. Miért fontos önnek, hogy zenészként is bemutatkozzon a közönségnek?
Kamaszkori álmom volt, hogy zenész legyek. Némi kitérő után visszatértem ennek az álomnak a megvalósításához. Látja, ezért mondom, hogy az angyalok segítségével minden álmunk megvalósítható…

Mit üzennek az angyalok a Nők Lapja Café olvasóinak?

Azt mondják nekem az angyalok, hogy a magyarok túl sokat aggodalmaskodnak. Sok energiát pazarolnak el a negatív érzéseikre ahelyett, hogy eleresztenék magukat. Azt tanácsolják az angyalok, hogy játszanak többet a gyerekekkel és merjenek lazítani. Azt is hallom tőlük, hogy a magyar nép igen erős gyógyító képességekkel rendelkezik. Az angyalok szerint minden nemzetnek megvan a szerepe a Föld életében. A magyaroké az, hogy a hitükkel gyógyítsanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top