Ezo

Kipróbáltuk! – Kollégánk 3 angyallal találkozott

Divatba jöttek az angyalok és az angyalkommunikáció. De vajon tényleg meg lehet tapasztalni Isten fényküldöttjeinek jelenlétét? Mit érez kollégánk, aki részt vett egy angyalkommunikációs tanfolyamon, s részese lehetett egy érzékelő gyakorlatnak? Klikkelj, és megtudod, milyen a találkozás három angyallal!

Csukva van a szemem. Ellazultam. Egy belvárosi lakás nappalijában ülök, s arra várok, hogy Davidovics Kata angyalkommunikáció-tanár „behívjon” három különböző angyalt a szobába. A kérdés az, érzek-e valamit, s ha érzek, van-e különbség a három fénylény okozta érzésben?

Az első angyal: egy szellemi vezető
Néhány pillanatig kell csak várnom, hogy megérkezzen az első angyal, egy szellemi vezető.
Mintha hűvösebb lenne hirtelen. Kata megkéri az angyalt, hogy egyenként menjen oda mindenkihez. Én vagyok az első, ezt egyből tudom, mert a hűvös fuvallat először végigfut az arcomon, aztán mintha megfogná a fejemet és a magasba repítene… A legkülönösebb az egészben, hogy magától értetődően tudatosodik bennem, mennyit kell még tanulnom. Pár pillanat múlva „ellép” tőlem a „hűvösség”, de jelenléte még percekig érződik a szobában.

Kipróbáltuk! – Kollégánk 3 angyallal találkozott

A második angyal: egy védőangyal
Másodszorra egy őrangyal érkezik. Szemem csukva, nem érzek semmi különöset. Semmit… de közben azon gondolkodom, hárman vagyunk a szobában, vajon melyikünk őrangyala teszi tiszteletét most itt? És tényleg nem hozzám jön elsőként, vagy már nem is fogok érezni semmi különöset? Amikor már épp azt gondolom, a védőangyal számomra érzékelhetetlen, megváltozik körülöttem valami. Nem tudom szavakba önteni a változást, de az egyértelmű. Minden olyan természetes, könnyed és magától értetődő lesz. Mintha teljessé váltam volna néhány pillanatra, aztán az érzés elillan, és maradunk hárman a nappaliban.

A harmadik angyal: egy arkangyal

Kata nem árulja el, melyik arkangyalt hívja közénk, de nem mintha nagy jelentősége lenne, hiszen nem készültem fel elméletből a találkozóra. Érdekes módon az arkangyal érkezésével is azonnal megváltozik a szoba „energetikája”. Egy pillanatra átfut az agyamon, hogy az élményből cikket kéne írnom, hogy mások is megtudják, valóban érezhetőek az angyalok közötti különbségek. De hogyan lesz ebből cikk? Hiszen olyan belső érzéseket kell visszaadnom, amelyekre nincsenek szavak… Melegség és nyugalom tölt el. Most nincs repülés, mint a szellemi vezetőnél, de a spirituális lény jelenléte jóval egyértelműbb számomra, mint a védőangyal esetében. Szeretetet és boldogságot érzek, és még valamit: elfogadást. Megnyugszom. Tudom, ez a cikk úgy lesz hasznos, ahogyan megírom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top