Ezo

Hogyan kérjünk az angyaloktól?

Nemrég arról faggattuk Davidovics Kata angyaltanárt, hogy kik is az angyalok. Ezúttal azt kérdeztük: hogyan kérhetjük a segítségüket a leghatékonyabban?

„Ma tömegesen szembesülnek az emberek az életükben fájdalmas és nehéz kihívásokkal, s úgy érzik, megrekedtek, nem tudják, hogyan és merre tovább – mondja Davidovics Kata angyaltanár. – Többeknek jött el az a pont az életében – az élettervében –, amikor változtatásokra érez késztetést, ez az anyagi vonatkozásban és a kapcsolatokban (nem csak a párkapcsolatokban) érződik leginkább. Sokan állnak most fontos döntések előtt. Az angyalok óvón figyelnek, s várakoznak ezeknél a keresztutaknál arra az imára, amely kérésként feléjük száll. Mert a szabad akarat törvénye az egyik legszentebb törvény az univerzumban, s ezt a határt nem léphetik át” – magyarázza a szakember, aki szerint a legfontosabb, hogy merjünk kérni.

Kérj, ha segítségre van szükséged a helyes döntés meghozatalában, kérd, hogy borítsák fénybe az utat előtted. De ne akard az egész autópályát kivilágítva, elégedj meg az első száz méterrel, amely láthatóvá válik számodra, és merj bátran ráhajtani! Bízz az isteni kegyelemben és a tiszta angyali jóságban, ami biztosíték arra, hogy ha közeledsz az első száz méter végéhez, már látni fogod a következő száz méter fényeit is.

Hogyan kérjünk az angyaloktól?

Ima az angyalok segítségéért

Katát arra kértük, áruljon el egyszerű módszert, amellyel bármelyikünk az angyalok segítségét kérheti. Ezt a gyakorlatot akkor végezd, amikor egyedül vagy, kapcsold ki a telefonod és minden elektronikus zajforrást, amely zavarhat téged.

Hogyan kérjünk az angyaloktól?Gyújts meg egy szál fehér gyertyát. Helyezkedj el ülve, kényelmesen, a hátad legyen megtámasztva. A gyertyát tedd magad elé, úgy, hogy jól lásd. A végtagjaidat ne keresztezd, a kezeidet helyezd kényelmesen a combodra, majd lazítsd el magad, amennyire csak tudod – engedd, hogy minden feszültség távozzon belőled. Lélegezz egyenletesen, ez segíteni fog az ellazulásban. Most nézd a lángot néhány percig, ne gondolkozz közben semmin, csak figyelj a lángra. Ha eltelt már néhány perc így, mondd ki hangosan vagy magadban:

„Angyalok, Isten fényei! Kérlek, teremtsetek egyensúlyt bennem. Segítsetek a félelemtől megszabadulnom, segítsetek, hogy a félelem helyét átvegye a hit, az öröm és a remény!”

Most hunyd le a szemed. A légzésed továbbra is egyenletes és nyugodt. Nem kell semmit tenned, csak maradj így 8-10 percig, vagy amíg úgy érzed, hogy szükséges. Ne gondolj az időre! Az angyalok dolgozni fognak „rajtad” azalatt, míg lehunyt szemmel pihensz. Amikor kinyitod a szemed, sokkal jobban érzed majd magad. Nyugodt, kipihent és energikus leszel. Végül mondj köszönetet az angyaloknak!
Ezt a gyakorlatot bármikor elvégezheted, amikor úgy érzed, szükséged van rá, akár naponta is.
    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top