Szakítás, gyermektervezés és nyári flörtök – Hétvégi szerelmi és bulihoroszkóp

RKB | 2011. Július 22.
Szakítás, megcsalás és gyermektervezés jellemzi a következő két napot. Hogy neked melyikben lesz részed, azt megtudhatod hétvégi horoszkópunkból, amiben azt is eláruljuk, melyik jegy szülöttei bírják a legkevésbé az alkoholt ezekben a napokban.
A napi horoszkópodat olvastad már?

KOS
Szerelem: A csillagok fordulatot és változásokat tartogatnak neked ezen a hétvégén. Lehet, hogy rájössz, nem egy irányba halad az életed a párodéval, és lassan el kell engedned őt. Ha ezt a hétvégét kiállja a kapcsolatotok, akkor nemcsak abban lehetsz biztos, hogy egymásnak rendelt benneteket a sors, de abban is, hogy évekre szóló boldogság várhat rátok.
Buli: Ha a pároddal bulizni mész, akkor tartsd rajta a szemed, mert könnyen bajba keveredhet. Ne menjetek ismeretlen szórakozóhelyre, ne igyatok túl sokat és semmiképp se üljön egyikőtök se a volán mögé! Ha ezeket az egyszerű szabályokat betartjátok, jó bulira számíthattok.

BIKA
Szerelem: Végre a kedvesed úgy dönt, érdemes lenne több energiát fektetnie a kapcsolatotokba. Háláld meg azzal, hogy nem zsörtölődsz neki többet, és nem kéred rajta számon a múltbéli hibáit. Még az is lehet, hogy ezen a hétvégén kérik meg a kezedet. Ha esküvőre vagy hivatalos,  megismerkedhetsz valakivel, aki veszélyt jelent majd a kapcsolatodra.
Buli: Nem épp zenés-táncos bulikban érzed jól magad ezen a hétvégén. A leginkább annak örülnél, ha a legjobb barátnőiddel egy pizsamapartit rendezhetnél, mint kamaszkorodban. A másik bulizási ötleted a kandalló előtt töltött éjszaka a kedveseddel – ez működhet is, ha van a közelben egy kandalló.

IKREK
Szerelem: Ha két (vagy három) választási lehetőség között ingadozol, ez a hétvége segít majd döntést hozni. Szombat estére már világosan látni fogod, hogy ki a jó választás, és ki a rossz. Ezen a hétvégén egyébként is fekete-fehérré válik az érzelmi életed: pontosan látni fogod, hogy mit vársz el a szerelmedtől, és mi az, ami neked már nem fér bele egy kapcsolatba.
Buli: Nem is érted, hogy hogyan képes valaki alkohol, kávé, cigi nélkül bulizni… ebben csak az a vicces, hogy most még akkor is vágyhatsz a a „részeg tivornyákra”, ha egyébként decens jó kislányként szoktál viselkedni a bulikban. Vigyázz, ne vesd el a sulykot, és ne csinálj olyat, amit megbánsz majd holnap!

RÁK
Szerelem: Talán már meg sem lepődsz: szerelmes hangulatban leszel hétvégén, talán túl szerelmesben is. Különösen a szingli Rákokat fenyegeti az a veszély, hogy beleszeretnek valakibe, akit erősen félreismertek, és sokkal többet látnak bele, mint amennyi értékkel valóban rendelkezik. Hidd el, ezért a kalandért nemhogy egy kapcsolatot, de a szingliségedet sem éri meg kockára tenni.
Buli: Koncert, lüktető zene és rengeteg új impulzus: ezt a hétvégét most nem kéne otthon töltened! Ha van párod, csináljatok egy egészen vad közös programot, a legjobb lenne, ha a párod barátait kérnétek fel partiszervezőnek, nem fogtok csalódni bennük.

OROSZLÁN
Szerelem: Lassan véget ér az eddigi csendes, eseménytelen időszakod, és nemsokára izzani fog körülötted a levegő. Ez a hétvége még az átmeneti időszak: kedved már lenne ahhoz, hogy a szerelmeddel töltsd az idődet, de valami vagy valaki megakadályoz ebben. Türelem, nemsokára annyit lehettek együtt, amennyit csak akartok!
Buli: Egy jó vacsora a családoddal most megnyugtat és segít más megvilágításba helyezni a hét eseményeit. Ne erőltesd ezen a hétvégén a bulizást, hiszen bárhova is mennél, a gondolataid csak egy téma körül zakatolnának.

SZŰZ
Szerelem: Harmonikus és kiegyensúlyozott lesz a kapcsolatod a hétvégén. A pároddal mindketten nagyon készültök arra, hogy együtt töltsétek ezt a pár napot. A meghitt pillanatok most harsány nevetésekkel váltogatják egymást, és ehhez különösebb ok sem kell: elég lesz felidézni egy-egy régi beszélgetést.
Buli: A Szüzeknek is óvatosan kell bánniuk az itallal ezen a hétvégén. Most még a nagyon kevés is nagyon gyorsan a fejedbe szállhat. Ne engedj a fiúk unszolásának, és ne akard megmutatni, ki a leány (vagy a legény) a talpán!

MÉRLEG
Szerelem: Szeretnéd megúszni a nagy beszélgetéseket, és szeretnéd, ha minden magától működne körülötted. Pedig pontosan tudod, hogy az emberi kapcsolatok nem így működnek. Ideje lenne energiát fektetned a kapcsolatodba, amíg nem késő, mert lassan elkezd lazulni a köztetek lévő kötelék. Most még gyorsan közbeavatkozhatsz, de nemsokára késő lesz.
Buli: A zajos bulik, a hatalmas baráti társaság megakadályozza, hogy azzal a két emberrel törődhess, akik igazán fontosak neked: a pároddal és magaddal. Egy gyertyafényes beszélgetés kettesben jó ötlet lenne most.

SKORPIÓ
Szerelem: Lassan megérik a helyzet a gyerekvállalásra, esetleg jöhetnek már az unokák? – kinek-kinek korosztálya és élethelyzete szerint. Mindenesetre a pároddal közös témák közül a gyerekek kerülnek a hétvégi toplista élére. Ha már felkészültnek érzitek magatokat, ezen a hétvégén egy kisfiú foganhat…
Buli: Persze ha most épp nem aktuális a gyerekvállalás, akkor más esti programról kell gondoskodnotok. Most a kultúra iránti éhséged befolyásolja a választásaidat és a legszívesebben egy szabadtéri színházba mennél. Ezt a tervedet könnyen meghiúsíthatja az eső.
 
NYILAS
Szerelem: Most egy kis szabadságra van szüksége a párodnak, és te is örülnél annak, ha nem kellene minden pillanatot együtt töltenetek. Szükséged van arra, hogy fellélegezhess egy kicsit. Ennek az az oka, hogy bármennyire is lazának érzed magad a társaságában, még mindig viselkedsz előtte. Itt lenne az ideje, hogy beleengedd magad ebbe a kapcsolatba!
Buli: Utazásra, vakációra vágysz, szeretnél olyan helyen ébredni, ahol nem ismer mindenki, és ahol nem tudja a boltos néni, mit fogsz vásárolni. Nyugodtan rögtönözzetek egy belföldi hétvégét a családdal és a barátokkal!

BAK
Szerelem: Meggondolatlanul cselekedhetsz és meggondolatlanul járathatod a szádat, ezzel pedig megbánthatod a párodat. Pedig ő kivételesen teljesen ártatlan, és épp romantikus terveket szövögetne a hétvégére. Egyedülálló Bakoknak egy jó tanács: ne dobjatok humorosnak szánt mondatokat annak, aki flörtöl veletek. Nem fogja érteni a viccet…
Buli: Olyan helyekre jutsz el a hétvégén, hogy magad is meglepődsz rajta. Ha nyaralsz, akkor olyan idegenvezetőre akadsz, aki a legtitkosabb helyekre viszi a csoportot. Ha csak egy szimpla buliba indulsz, akkor egy barátnődnek jut eszébe egy tuti házibuli.

VÍZÖNTŐ
Szerelem: Egy ismeretlen, kék szemű lovag teszi a szépet a Vízöntő lányoknak. (A Vízöntő srácok pedig belehabarodnak egy csodálkozó szemű lányba.) Nyári flörtről van szó, nem többről, de ebbe igazán belemehetnél, ha az elmúlt hetekben magányosnak érezted magad.
Buli: Eleged van már egy kicsit abból, hogy minden barátnőd arra vár, te dobd fel a hétvégi programot. Legyél merész, és szakítsd meg a hagyományt, kösd ki, hogy ezúttal más szervezi a programot, te pedig csak mint egyszerű résztvevő leszel ott. No persze ehhez az is kell, hogy valóban ne szólj bele a szervezésbe!

HALAK
Szerelem: Készülj fel a legnagyobb és legkellemesebb meglepetésekre. Ha mindenre nyitott vagy, akkor az univerzum egy igazán érdekes randevúval lep meg a hétvégén. Persze ha már évek óta egy házasságban élsz, akkor azért adhatsz egy kis ihletet a párodnak. Vagy végszükség esetén a kezedbe veheted a szervezést.
Buli: Nyitottabb, vagányabb és vidámabb vagy, mint máskor, így te lehetsz a parti lelke. Ha a randi szervezését nem is oroztad el az illetékes elől, a bulit nyugodtan intézd te. Például semmi perc alatt összehozhatnál egy házibulit, ha forralt bort főznétek, az illene az időjáráshoz és poénnak is elmenne!

Exit mobile version