Halott férjével beszélget a családanya

Hírsztár | 2010. Október 09.
Képtelen elfogadni imádott férje halálát egy rákospalotai asszony. Zita ezért halottlátó segítségével próbál beszélgetni néhai férjével, aki állítólag tanácsokat ad neki. Az asszony és a látó arra akarják felhívni még a szkeptikusok figyelmét is, hogy a halottak emlékét meg kell őrizni, hinni kell abban, hogy látnak, éreznek minket, és a szeretet, szerelem soha nem hal meg.
Halott férjével beszélget a családanya

Zita három évvel ezelőttig még boldog négygyermekes fiatalasszony volt, aki tele tervekkel költözött Debrecenből Budapestre. Szerette az életet, a családját, meg akarta váltani a világot. Ám a kegyetlen sors közbeszólt: Zita egész élete egy szempillantás alatt darabokra hullott. Ami eddig természetes volt, hirtelen elérhetetlen távolságba került.

– A férjem egy este hazajött, letette a kabátját, annyit még mondott, hogy rosszul érzi magát, majd összeesett, és soha többé nem tért magához – idézi fel a szörnyű pillanatokat Zita a Bors című napilapban. – Hosszú hónapokig nem tértem magamhoz, azt sem tudom, hogyan voltam képes ellátni a gyerekeket. Aztán eljöttem egy halottlátóhoz, Antalhoz, s azóta sokkal jobban érzem magam. Segítségével ugyanis beszélni tudok a halott férjemmel, és ez végtelenül megnyugtat. Erőt ad ahhoz, hogy tovább éljek nélküle, hiszen a gyermekeinknek szükségük van rám.

Ki ölte meg a magyar diáklányt? Megrázó történet Hírsztár sorozatunk előző részében – katt ide, ha érdekel! 

Az asszony és a halottlátó férfi segíteni szeretnének az őket ért tragédiát feldolgozni képtelen embereknek. Állításuk szerint ugyanis a szeretet, a szerelem soha nem szűnik meg, és ha valaki úgy érzi, hogy igenis kapcsolatba tud lépni elveszített szerettével, ha azt érzi, valahol az illető látja őt, és gondol rá, akkor könnyebb feldolgozni a tragédiát.
– Most végre megint egy ideig jól érzem magam. Hónapokra feltölt egy ilyen találkozás – lelkendezett az özvegyasszony, aki – ha csak rövid időre is, de – képes újra mosolyogni egy-egy szeánsz után.

Exit mobile version