Csapatnyi örömlány dolgozott a belvárosi étteremnek

nlc | 2017. Június 15.
Eddig huszonkilenc olyan nőt azonosítottak a rendőrök, akik a Váci utcai Pub étterembe csalták be a külföldieket. Az étteremben aztán több százezres számlákat állítottak ki.

Június 10-én harminc rendőr kezdett intézkedni a belvárosi Pub étteremben. Kilenc konzumnőt és négy férfit fogtak el, utóbbiak az étterem üzemeltetői és a csaló rendszer működtetői. Ekkor már évek óta lehetett olvasni az interneten az étterem csalásairól.

A rendőrség honlapján részletes cikk olvasható arról, hogyan csalták be a külföldi turistákat az étterembe. Az elfogott és kihallgatott konzumnők vallomásai alapján nekik az volt a dolguk, hogy az étteremhez közel szóba elegyedjenek a turistákkal. Gyakran ők is külföldinek adták ki magukat, akik a térképen pont ezt a pubot keresik. Ha sikerült meghívatniuk magukat egy italra, elkezdődött a csalás, amelyből a vendég nem jöhetett ki jól. A brutálisan túlszámlázott alkoholos italokat a nők gyakran visszaköpték egy energiaitalos dobozba, vagy ők szörpöt kaptak, amíg a férfiak alkoholt.

Végül nem voltak ritkák a negyedmilliós vagy 300-400 ezer forintos számlák sem. Egy koreai vendégnek 626 ezer forintot számláztak ki. A rendőrök akció közben tetten érték a budapesti H. Ritát (39) és a szigetszentmiklósi B. Mariann Brigittát (25), amint egy amerikai állampolgártól pénzt csalnak ki, ittasságát kihasználva. Az elfogott konzumnők beismerő és egymásra terhelő vallomást tettek.

Exit mobile version