Előkerült a szexuális zaklatási vád Woody Allen jazzkoncertjén

nlc | 2017. Július 12.
Femen-aktivisták zavarták meg Woody Allen hamburgi jazzkoncertjét, akik a rendező nevelt lányának levelét akarták felolvasni a színpadon. Dylan Farrow azzal vádolja Allant, hogy 7 éves korában szexuálisan molesztálta.

Zsúfolásig megtelt a hamburgi Elbphilharmonie koncertterme jazzrajongókkal, akik Woody Allan New Orleans Jazz Band nevű zenekarának koncertjére érkeztek. A koncert 21. percében félmeztelen Femen-aktivisták jelentek meg a színpadon, akik Dylan Farrow, Woody Allen nevelt lányának levelét akarták felolvasni.

Mia Farrow színésznő lánya a levélben azzal vádolja nevelőapját, hogy kiskorában molesztálta őt, a félmeztelen aktivisták pedig a levél felolvasásával és a testükre írt szövegekkel szerettek volna tiltakozni a Woody Allan körüli vádakra és sunyi hallgatásra. Az aktivistákat a közönség nemtetsző füttyszóval fogadta, majd a rendezők azonnal lekísérték őket a színpadról.

Az akció után a Femen közleményt adott ki, amelyben azt írják, Woody Allen nemcsak mindenki által ismert, neurotikus, de elbűvölő rendező, hanem egy olyan apa, aki szereti saját lánya vaginájába dugni az ujjait.

A rendezőt 2014-ben vádolta meg nevelt lánya azzal, hogy hétéves korában molesztálta. Az ügyben vizsgálat is indult, de az ügyészség végül nem emelt vádat Woody Allen ellen. 

Hollywoodreporter

Exit mobile version