Kábítószerbotrányba keveredett Rose McGowan

nlc | 2017. Október 31.
Kábítószer-birtoklás miatt elfogatóparancsot adtak ki Rose McGowan ellen. A színésznő még év elején bukott le egy reptéren, de az ügyét csak most vették elő. Az időzítés legalábbis érdekesnek mondható, hiszen McGowan neve mostanában elég sokat forgott a médiában, miután ő is a szexuális zaklatóként elhíresült Weinstein áldozatának vallotta magát.

Rose McGowan (Bűbájos boszorkák, a Grindhouse és a Sikoly) az év elején bukott meg egy drogteszten a washingtoni régióban található Dulles nemzetközi repülőtéren, de a kábítószerbotrányba keveredett 44 éves színésznőt csak a napokban értesítette a rendőrség, hogy hamarosan tárgyalása lesz az egyik virginiai bíróságon – írja a Variety. 

A tárgyalást érdekes módon épp akkorra sikerült időzíteni, amikor Harvey Weinstein körül javában izzik a botrány, McGowan ugyanis egyike azoknak a színésznőknek, akik nyilvánosságra hozták, hogy szexuálisan bántalmazta őket a hollywoodi producer. Robert Rodriguez rendező árulta el, hogy azért adott főszerepet McGowannek a Grindhouse-ban, hogy visszavágjon Harvey Weinsteinnek. A rendező ugyanis tudott arról, hogy a színésznő a producer szexuális bűncselekményeinek áldozata lett a Sikoly forgatása alatt, és be akarta bizonyítani, hogy McGowan nála nincs feketelistán, Weinstein neki nem mondhatja meg, hogy kinek adhat szerepet, és kinek nem. 

Exit mobile version