Van egy elképzelés arról, hogy hová rejthették VV Fanni holttestét

nlc | 2017. December 07.
Az emberöléssel gyanúsított egykori képviselőjelölt, B. L. egyik közeli ismerősének van egy tippje, hogy hova rejthették a még mindig eltűntként számon tartott VV Fanni holttestét.

A Ripost úgy tudja, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa a lány holttestével először a Balatonhoz ment átöltözni, majd Dunaújvárosba utazott. A gyanúsított egy közeli ismerőse szerint a férfi a folyónál tüntette el a holttestet. „Lehet, hogy a Dunába dobta a tetemet, László jól ismeri a folyót, egy vízisport-egyesület szakosztályvezetője volt. Tisztában van a Duna sodrásával, pontosan tudhatta, mit csinál” – fogalmazott a forrás a lapnak.

A Való Világban való szereplése miatt a sokak által csak VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el. Bár azóta is eltűntként tartják számon, a rendőrség közölte, hogy az üggyel kapcsolatban emberölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyeztek egy volt képviselőjelöltet, B. L.-t. Ez a férfi szerepel azon a felvételen is, amit Fanni társasházának a biztonsági kamerája készített. Ezen jól látható, ahogy a gyanúsított éjszaka megérkezik a házba, majd nem sokkal később egy nő élettelen testét cipelve távozik. A rendőrök később B. L. autójában pajszert, kést és más fegyvert is találtak, városi kamerák alapján pedig úgy látták, az autóval B. L. Dunaújvárosba tartott.

Exit mobile version