Aktuális

Gyilkosa magával vihette VV Fanni holttestét

Előkerült egy felvétel, amelyen egy férfi VV Fanni élettelen testét magával viszi a nő lakásából.

Hivatalosan továbbra is eltűnt nőként tartják számon a rendőrségen a valóságshow-szereplése miatt VV Fanniként emlegetett nőt. A nő november 20-án tűnt el otthonából, anyja szerint már nincs életben. A rendőrség emberölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett egy volt képviselőjelöltet, B. L.-t.

 

A Bors szerint a rendőrség még keresi VV Fanni holttestét. Találtak viszont egy felvételt, amelyet VV Fanni társasházának biztonsági kamerája készített. A felvételen B. L. látszik, amint éjszaka megérkezik a házba, majd nem sokkal később egy nő élettelen testét cipelve távozik. A rendőrök később B. L. autójában pajszert, kést és más fegyvert is találtak, városi kamerák alapján pedig úgy látták, az autóval B. L. Dunaújvárosba tartott. 

A Bors rendőrségi forrásokra hivatkozva állítja, hogy B. L. egyelőre nem tett beismerő vallomást, de a rendőrök gyanúja szerint előre kitervelt módon megölte VV Fannit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top