nlc.hu
Aktuális

Holtan találták meg a szombaton eltűnt M. Beátát

Holtan találták meg a szombaton eltűnt M. Beátát

A magyar nő holttestére egy elhagyatott benzinkúton találtak rá. A nyomozók szerint M. Beátát a korábban bántalmazásért elítélt barátja ölte meg egy dühroham közepette.
Rendőrautó kék szirénája

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt szombaton eltűnt egy 30 éves, Kolozsváron élő magyar nő Romániában, aki a korábban bántalmazásért elítélt tanárral, B. Ferenccel együtt indult el túrázni. A doktorandusz, egyetemi előadó M. Beáta hozzátartozói hétfőn a rendőrséghez fordultak.

A Maszol most azt írja, hogy a hatóságok találtak egy női holttestet egy útszéli elhagyatott benzinkút területén Nagybáród (Borod) községhez tartozó Báródsomos (Cornițel) településen. Rendőrségi források később a Cluj24.ro-nak megerősítették, hogy

a négy napja Kolozsvárról eltűnt M. Beáta holttestét találták meg.

A nyomozók szerint a nőt barátja, B. Ferenc gyilkolta meg egy dühroham közepette, majd a holttestét több szemeteszsákba csavarva egy félreeső helyen hagyta, mintegy 200 méterre az országúttól.

B. Ferenc volt egyetemi tanár két éve azzal került a hírekbe, hogy brutálisan bántalmazta volt barátnőjét az utcán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top