Aktuális

Nyílt utcán ütötte-verte, rugdosta barátnőjét a Sapientia erdélyi magyar egyetem egyik tanársegédje

A férfi a filmművészet, fotóművészet és média szak oktatója.
Nyílt utcán ütötte-verte, rugdosta barátnőjét a Sapientia erdélyi magyar egyetem egyik tanársegédje

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának munkaközössége elhatárolódik egyik oktatójától és vizsgálatot indít ellene, miután „súlyosan bántalmazott egy vele ismeretségben álló hölgyet” – írja a 444.hu.

„Az egyetem akadémiai közössége teljes mértékben elítéli, az oktatói státussal ellentétesnek és az egyetemi tanári, emberi értékekkel össze nem egyeztethetőnek tartja B. F. magatartását és cselekedeteit, elhatárolódik a történtektől, és egyszersmind együttérzését fejezi ki az áldozattal szemben” – írja az egyetem a honlapján, és hozzáteszik: az intézmény a belső szabályai alapján saját hatáskörben is kivizsgálást indít az oktató ellen, és kezdeményezi a felelősségre vonását.

A Krónika.hu úgy tudja, a filmművészet, fotóművészet és média szak tanársegédje Kolozsváron a nyílt utcán, éjszaka „agyba-főbe verte” a barátnőjét, akit, miután földre került még meg is rugdosott.

(Kiemelt kép: illusztráció,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top