nlc.hu
Szabadidő

Tom Meighan, a Kasabian énekese bántalmazó

Bántalmazta volt menyasszonyát Tom Meighan, a Kasabian énekese

Tom Meighan a karantén ideje alatt ittas állapotban verte meg volt menyasszonyát, amit egy gyermek szemtanú is végignézett. Úgy tűnik, az esettel összefüggésben távozott hétfőn a zenekarból 23 év után a Kasabian énekese.
Tom Meighan - Fotó: Getty

Tom Meighan beismerte tettét a bíróságon, hogy április elején, a karantén idején erősen ittas állapotban megtámadta volt menyasszonyát, Vikki Agert. A brit énekes a leicesteri bírósági meghallgatáson nagy eséllyel végül azért is vallhatta magát bűnösnek a testi sértésben, mert köztéri kamera is rögzítette, ahogy Meighan bántalmazza egykori barátnőjét. (A felvételen az látható, ahogy Meighan megüti, majd a bokájánál fogja kirángatja Agert kertjük hátsó részébe.)

A tanúvallomások alapján kiderült, hogy Ager több zúzódást is szenvedett a lábain és a karjain. A bűnösség tényét igazolja az is, hogy egy gyermek is szemtanúja volt az esetnek: ő riasztotta a rendőröket a helyszínre.

A bíróság végül 200 órányi fizetés nélküli közmunkára ítélte a brit énekest. Ugyanakkor nem ez az egyetlen következménye Meighan tettének, aki minden bizonnyal az esettel (is) összefüggésben közös megegyezéssel távozott a Kasabian-ből. A zenekar szerint zenésztársuk már egy ideje olyan személyes problémákkal küszködött, amelyek befolyásolták a viselkedését. Tom Meighan a jövőben minden energiáját arra szeretné fordítani, hogy rendbe tegye az életét.

(via 24.hu)

Ha bántalmazás áldozataként bajban vagy: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top