Halála előtt még segítséget kért Vivien, akit gyermeke előtt végeztek ki

nlc | 2018. Január 10.
Egy puskával végezte ki volt barátja Vivient gyermeke szeme láttára. Halála előtt az édesanya még megpróbált segítséget kérni, de már késő volt.

Újabb részleteket közölt a Zsaru magazin a 21 éves rákoskeresztúri anyuka és élettársa halálának körülményeiről. Az anyuka megölését végighallgatta húga, aki a vérengzés alatt szinte végig vonalban volt.

A nő felhívta a testvérét, és elmondta neki, hogy rendben hazaért, azonban Norbert nem hajlandó elhagyni a lakását. Végül hosszas győzködés után a férfi csak akkor ment el, amikor a nő azt mondta neki, hogy egy barátnője fogja őt meglátogatni hamarosan, és szeretne vele kettesben maradni. Ez nem volt igaz, új párja érkezett meg 23 óra körül a lakásba

– magyarázta Gál Sándor alezredes a Zsaru magazinnak. Elmondta azt is, hogy későbbi támadója elhagyta a lakást, ám egy óra múlva visszatért. Vivien ekkor tárcsázta a testvérét, aki azt tanácsolta, ne engedje be a házba a férfit, de akkor már késő volt.

Fotó: police.hu

Már betörte az ajtót, itt van bent!

– sikoltotta Vivien, majd a vonal elnémult. Ekkor lőhette fejbe a férfi Vivien új szerelmét, majd az utcára lökte a gyerekét karjában tartó nőt, majd a gyermek szeme láttára lelőtte Vivient is.

Vivien és gyilkosa a kórházba szállítás után halt meg.

Exit mobile version